Tanışalım!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Visionly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.938
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
V

Visionly

Ziyaretçi
Merhaba, ben Visionly! (Visionly#5839)

Adım Doğu. İstanbulluyum. Eskişehir'de yaşıyorum. Uzun zamandır forumları takip ediyorum fakat her hangi bir üyelik açmak nasip olmadı. O gün bu günmüş.

Kendimden bahsedeyim; Skript üzerinde kendi çapımda çalışmalarım var. Yakında da zaten forumda ücretsiz bir şekilde paylaşacağım yaptıklarımı. İsteyen her türlü şekilde discorduma yazabilir. Yeni açacağım discord sunucusuna da katılabilir. Sunucuda yardımcı olabileceğim kadar yardımcı olup, destek vermeye çalışacağım. Bakalım ortam sıcağa benziyor. Sararsa daha güzel işler yapabiliriz birlikte.

Sizden isteğim forum hakkında bana bir kaç bilgi vermeniz.

Mesela satış konusu nasıl açılıyor?
Takımlara kimler, nasıl katılabiliyor ve ne gerekiyor?

gibi sorulara cevap verirseniz benim için çok güzel olur.

Tanıştığımıza memnun oldum. Yoruma gel, tanışalım!​

Son düzenleme:
Hoş geldin trash

Bence bu sözleri tanıdığın kişilere tanıyarak yazsaydın. Melowdy çok iyi birisidir, bunu bil yeter.
Yeni gelen birisine direk çöp diye hitap ederek yaklaşan birisini neden discorduma ekleyeyim*?

Mesajı düzenlemişsin. Umarım dediğin gibidir.

Yeni gelen birisine direk çöp diye hitap ederek yaklaşan birisini neden discorduma ekleyeyim*?
İroni yapacağını bilememen, veya düşünmemen seni komik duruma düşürecektir. Dediğim gibi kendisi biraz şakacıdır, ama böyle her şeye bir mesajda takılmaman lazım. Sorup soruşturman lazım.

İroni yapacağını bilememen, veya düşünmemen seni komik duruma düşürecektir. Dediğim gibi kendisi biraz şakacıdır, ama böyle her şeye bir mesajda takılmaman lazım. Sorup soruşturman lazım.
Ortama yeni giren birisiyim. Hiç tanımadığı birine ironi yaparak yaklaşması hoş değil. Sen ne düşünürdün? Şu anda onu tanıyorsun tanışmadığınızı düşünerek yaklaş.

Ortama yeni giren birisiyim. Hiç tanımadığı birine ironi yaparak yaklaşması hoş değil. Sen ne düşünürdün? Şu anda onu tanıyorsun tanışmadığınızı düşünerek yaklaş.
Tanımadığımı veya tanıdığı mı nerden çıkardın ki? Çokta iyi tanıyorum ironi yapabilir burası her türlü mesaja açık veya her türlü konulara açık bi forum, gelmeden önce bir kuralları okumalısın bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl