V
Visionly
Ziyaretçi
Merhaba, ben Visionly! (Visionly#5839)
Adım Doğu. İstanbulluyum. Eskişehir'de yaşıyorum. Uzun zamandır forumları takip ediyorum fakat her hangi bir üyelik açmak nasip olmadı. O gün bu günmüş.
Kendimden bahsedeyim; Skript üzerinde kendi çapımda çalışmalarım var. Yakında da zaten forumda ücretsiz bir şekilde paylaşacağım yaptıklarımı. İsteyen her türlü şekilde discorduma yazabilir. Yeni açacağım discord sunucusuna da katılabilir. Sunucuda yardımcı olabileceğim kadar yardımcı olup, destek vermeye çalışacağım. Bakalım ortam sıcağa benziyor. Sararsa daha güzel işler yapabiliriz birlikte.
Sizden isteğim forum hakkında bana bir kaç bilgi vermeniz.
Mesela satış konusu nasıl açılıyor?
Takımlara kimler, nasıl katılabiliyor ve ne gerekiyor?
gibi sorulara cevap verirseniz benim için çok güzel olur.
Tanıştığımıza memnun oldum. Yoruma gel, tanışalım!
Adım Doğu. İstanbulluyum. Eskişehir'de yaşıyorum. Uzun zamandır forumları takip ediyorum fakat her hangi bir üyelik açmak nasip olmadı. O gün bu günmüş.
Kendimden bahsedeyim; Skript üzerinde kendi çapımda çalışmalarım var. Yakında da zaten forumda ücretsiz bir şekilde paylaşacağım yaptıklarımı. İsteyen her türlü şekilde discorduma yazabilir. Yeni açacağım discord sunucusuna da katılabilir. Sunucuda yardımcı olabileceğim kadar yardımcı olup, destek vermeye çalışacağım. Bakalım ortam sıcağa benziyor. Sararsa daha güzel işler yapabiliriz birlikte.
Sizden isteğim forum hakkında bana bir kaç bilgi vermeniz.
Mesela satış konusu nasıl açılıyor?
Takımlara kimler, nasıl katılabiliyor ve ne gerekiyor?
gibi sorulara cevap verirseniz benim için çok güzel olur.
Tanıştığımıza memnun oldum. Yoruma gel, tanışalım!
Son düzenleme: