Takas yaparak süre uzatmalı claim sistemi

sdccan

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
mekloakrept

Discord:

can.mms

Herkese selamlar, umarım iyisinizdir.

Bir konu hakkında yardım lazım.
Şimdi bildiğimiz gibi claim plugini ile bir alanı kendimize alabiliyoruz. Bu sayede orası belirli bir süre bize ait oluyor. İşte ben burada size anlatacağım sistemi yapmak istiyorum ama yeterli bilgim yok. Sistem şöyle:
Bir oyuncu claim alacak ve orası 1 hafta süre ile ona tahsis edilecek
Bu oyuncu o claimin süresini uzatmak için ise benim belirlediğim tarım eşyaları ile (buğday, patates vs.) takas yaparak bir bir para alacak.
Aldığı para ile claim süresini uzatacak.
Örnek:
16x buğday = 1cp
takas yaptı o cp ile
5cp = 1 hafta claim süresi

Bu şekilde bir sistem yapmak istiyorum. Bu para eline gelmeyecek, /cp veya /money yazarak görebilecek ve /claimuzat komutu gibi komutlarla uzatacak veya varsa daha iyi yöntem ile bunu yapacak.

Şimdiden teşekkürler.

Kullandığın claim eklentisi API bağlantısı ile yapay zekadan yardım alarak ayrı bi eklenti olarak yapabilirsin.

(Eğer boş vaktim olursa yardım etmekten mutluluk duyarım discord adresini bırakırsan)

Bir shop plugini ile istediğinizi yapabilirsiniz

Shop plugine satılacak ürünleri vee fiyat listesini yükersiniz ayrı bir menude claim hakkı satarsın

Claim hakkı satma ise bir komut yürütür yine consol parayı çeker kullanıcıya hak tanımlar

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl