Bulundu /?+tab yaparak skriptleri ve pluginleri görebiliyolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır, o sadece özelliklerinden biri.
Pes ettin gibi :D
Arkadaşın dediği pluginleri göstermiyor sadece kullanilan belli başlı komutları gösteriyor oda okadar tehlikeli olucağını sanmiyorum açıkçası.

Pes ettin gibi :D
Arkadaşın dediği pluginleri göstermiyor sadece kullanilan belli başlı komutları gösteriyor oda okadar tehlikeli olucağını sanmiyorum açıkçası.

Hayır, sadece muhtemelen sorun konu sahibinin sunucusu vesaire ile ilgiliydi. /? yazarak boşluk bırakıp tab tuşuna basmak kullanılabilen komutları değil; tüm eklentilerin adlarını gösterecektir. /pl /plugins gibi komutlara nazaran daha az bilinen bir yöntemdir ve komutu yasaklasanız bile eklentileri görmek için komutu girmek gerekmediğinden (tab complete ile görülüyor) hala çalışacaktır. Bu nedenle eğer komutun üzerine yazarsanız (örn. skript veya mycomamnd ile) asıl komut geçersiz olacağından tab complete fonksiyonu da çalışmayacaktır.

Tabii konu başlığında belirtildiğinin aksine skriptler bu komut ile görünmemekte; sadece Skript pluginin kendisi gözükmekte çünkü bu komut eklentileri görmeye yarıyor.

Ek olarak eklentilerin sadece adlarının gözüktüğünü var sayarsak da gizlemenin pek bir manası yok; zaten kullandığınız çoğu eklentiler ücretsiz ve herkese açık eklentilerdir; kendi eklentileriniz ise de aksine gizlemez gösterirsiniz gurur duyarak.

NoCheatPlus üzerinden yasaklı komut listesine hepsini ekleyebilirsin. Oyunda sen dahil kimse kullanamaz komudu.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

NCP ile yasaklı komutlara bu komutları tek tek ekleyebilirsiniz. Kesin çözümdür kendileri.

Son düzenleme:
3 sayfa tartışma içerisinde sadece tek bir kişi bilebilmiş adamın sorununu, garip. Teslanın attığı eklenti on numara bir eklenti, AntiCommandTab kullanıyorum ben ona geçebilirim. Attığı eklentiyi beğenmediyseniz benimkini kullanabilirsiniz (artık onun neyini sevmediyseniz)

Galiba arkadaş anlamadı baya sürmüş olay.

Bu konunun bile 3 sayfa olduğunu düşününce, kolay gelsin. Bari çözebildiniz mi?

Sorun çözülmüş heralde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl