Bulundu TAB SKRİPT İSTEĞİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Raufai'!

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
12
Minecraft
Raufai

Discord:

Raufai#0001

Merhaba, sunucuma özel bir skript isteyeceğim. Dünyaya özel tab skripti
şöyle bir örnek verebilirim
"world" dünyasında tab' header kısımında HUB SUNUCUSU gibi
böyle bir şey yapabilir misiniz ?

Minecraft için aradığın her ne ise %90 daha önce yapılmıştır veya yapmanın pratik bir yolu vardır özel bir yazılım gerektirmeden. Tabi eğer google'a bir kaç kelime ingilizce bir şey yazmayı bilirsen.

1608607738132.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bunlara yalnızca Google'a "per world tab spigot" yazarak, 15 saniye içinde ulaştım.

Minecraft için aradığın her ne ise %90 daha önce yapılmıştır veya yapmanın pratik bir yolu vardır özel bir yazılım gerektirmeden. Tabi eğer google'a bir kaç kelime ingilizce bir şey yazmayı bilirsen.

Ekli dosyayı görüntüle 152016

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bunlara yalnızca Google'a "per world tab spigot" yazarak, 15 saniye içinde ulaştım.

Açtığım konuda skript istedim bana ne yazacağıımı göstermeni değil

Açtığım konuda skript istedim bana ne yazacağıımı göstermeni değil
Sana google kullanmayı öğreterek, babamın hayrına vaktimi ayırıp da vermediğim üç beş satırlık skriptten çok daha yararlı bir şey verdim de haberin yok, anlayana.

Bu konuya da bakıver sonra birinin sana babasının hayrına yardım etmesini beklersin.

Sana google kullanmayı öğreterek, babamın hayrına vaktimi ayırıp da vermediğim üç beş satırlık skriptten çok daha yararlı bir şey verdim de haberin yok, anlayana.

Bu konuya da bakıver sonra birinin sana babasının hayrına yardım etmesini beklersin.

Reis kaba konuşmuş olabilirim kusura bakma helal et :D
o kadar çok denedim ki yapmayı skripti yapamadım sinirleniyor bir zaman sonra insan
ayrıca bungee cord değil sunucu verebilirsen sevinirim
tekrardan kusura bakma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl