Çözüldü Tab plugininde üst üste tag girme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheEVOZZ

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
TheEVOZZ

Discord:

.evozz

Arkadaşlar merhaba benim yaşadığım sorun şu. Ben TAB pluginini kullanıyorum ve yaşadığım problem. TAB plugininde üst üste nasıl tag yazarız bilen varsa lütfen bana yardımcı olsun.

Ekli dosyalar

• 2024-07-25_20.33.47.png
    2024-07-25_20.33.47.png
    652 KB · Görüntüleme: 152
config.yml

unlimited-nametag-mode:
enabled: true
disable-on-boats: true
disable-condition: '%world%=disabledworld'
dynamic-lines:
- abovename
- nametag #the original one, combination of tagprefix + customtagname + tagsuffix
- belowname
- another
static-lines:

-

groups.yml kısmına abovename ve belowname ekle

_DEFAULT_:
tabprefix: "%luckperms-prefix%"
tagprefix: "%luckperms-prefix%"
customtabname: "%player%"
customtagname: "%player%" # don't forget to enable unlimited nametag mode to make this one work
tabsuffix: "%luckperms-suffix%"
tagsuffix: "%luckperms-suffix%"

Bu ismin altına bir şey yazmanı sağlar, text: "&c❤" kısmını değiştirerek istediğini yazabilir ve placeholder kullanabilirsin.
belowname-objective:
number: "%health%"
text: "&c❤"
fancy-display-players: "&c%health%"
fancy-display-default: "NPC"
disable-condition: '%world%=disabledworld'

below name = ismin aşağısındaki yazı, above name ise ismin yukarısındaki yazı olur fakat above name konusunda pek yardımcı olamayacağım hiç kullanmam gerekmedi bilgim yok.

TAB pluginini kullanıyorsan öncelikle pluginin configinde bu ayarı true yap
unlimited-nametag-mode:

Sonra eğer ismin üstünde ve altında birer nametagdan fazla yapmak istiyorsan kendi değerlerini vermen gerekir;

unlimited-nametag-mode:
dynamic-lines:
- abovename #Pluginde oyuncunun kendi ismini nametag olarak varsaydığımız için ve şuan dynamic lines ayarında onun üzerinde bir sırada olduğu için oyunda da üzerinde gözükecektir. Buna abovename ismi vermiş plugin yazarı ama bunu istediğimiz gibi editleyebiliriz.
- nametag #Bu oyuncunun orjinal ismidir. Bunu oyuncu ismi olarak kabul edip diğer satırlara ona göre değer vermeliyiz. Değiştirmeni önermem.
- belowname #Şu an bu değer de nametag değerinin altında olduğu için bu da oyun içinde ismin altında gözükecektir. Buna da istediğin değeri verebilirsin.
- asdjqwejads #Şu an bu değeri ben oluşturdum ve isim, ismin altındaki yazının da altında olduğu için oyunda da öyle en altta gözükecektir. Ben bunu abovename tagının üstüne yazsaydım oyunda görülecek sıralama şöyle olurdu; isim, isim üzerindeki abovename, onun da üzerindeki kendi değerim.

değerlerini ayarladıktan sonra plugin dosyasında groups.yml textini aç ve orada bu kısmı bulunca aşağıdaki örneklere göre istediğin gibi doldur

_DEFAULT_:
tabprefix: "tabda gözüken prefix"
tagprefix: "name tagda gözüken prefix"
customtabname: "%player%"
customtagname: "%player%"
tabsuffix: "tabda gözüken suffix"
tagsuffix: "name tagda gözüken suffix"
abovename: "isim üstüneki yazı" #NOT: buradakilerde istediğin placeholderları kullanabilirsin
belowname: "isim altındaki yazı"
asdjqwejads: "ismin altındakinin altındaki yazı" #istediğin gibi sonsuza kadar böyle aşağı ya da yukarı isim oluşturabilirsin.

Anlamadığın yer olursa sormaktan çekinme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl