kalpazankizan321
Fırında Isıttığım İlk Taş
- Elmaslar
- 26
Ekran çıkan yazı dediğin sanırım TitleManager.
Onu da bu linkten indirebilirsin ;Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
TitleManager'i tab için kullanmassan sadece ekrana yazı çıkması vb. şeylerde kullanırsan herhangi bir sorun olmaz. Ben ikisini beraber kullanıyorum herhangi bir çakışma yaşamadım.İki eklentininde aynı görevi gördüğü yerlerde karışıklık olmuyor mu?
Kesinlikle TAB uğraşmadan çok kolay birşekilde herşeyi düzenleyebiliyorsunÖncelikle Selamun Aleyküm. Hocam TAB ve TitleManager pluginlerinin arasında kaldım. Hangisini kullanacağıma takıldım. Sizce hangisini kullanmalıyım? İkisine de az buçuk baktım. Şahsen titlemanageri kullanırsam suffix prefix gibi şeyleri yapamayacağım onun için ayrı bir eklenti ne indirmeliyim? Ama TAB ı kullanırsam da actionbar ekran yazısı gibi yazıları yapamacağım ve scoreboard da yokmuş galiba ikisininde eklenti tanıtım konularından baktım. Tabı kullanırsam scoreboard ve actionbar vb. mesajlar için ayrıyeten hangi pluginleri kullanmalıyım? Sizce tab mı titlemanager mi?
Hepinize çok teşekkür ediyorum önerileriniz için peki tab pluginini kullandığımda scoreboard ve mesajlar için hangi yani mesajları dediğim actionbar ekrana çıkan mesajlar falan için hangi pluginleri kullanmalıyım? Bu plugin işlerinde tecrübesizim önerilerinizi bekliyorum
hawlimehmet
hawlimehmet
FeatherBoard Kullanabilirsin DeluxeChat OlabilirHepinize çok teşekkür ediyorum önerileriniz için peki tab pluginini kullandığımda scoreboard ve mesajlar için hangi yani mesajları dediğim actionbar ekrana çıkan mesajlar falan için hangi pluginleri kullanmalıyım? Bu plugin işlerinde tecrübesizim önerilerinizi bekliyorum
WhuryBaris#0001
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!