TAB mı TitleManager mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kalpazankizan321

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
26
Öncelikle Selamun Aleyküm. Hocam TAB ve TitleManager pluginlerinin arasında kaldım. Hangisini kullanacağıma takıldım. Sizce hangisini kullanmalıyım? İkisine de az buçuk baktım. Şahsen titlemanageri kullanırsam suffix prefix gibi şeyleri yapamayacağım onun için ayrı bir eklenti ne indirmeliyim? Ama TAB ı kullanırsam da actionbar ekran yazısı gibi yazıları yapamacağım ve scoreboard da yokmuş galiba ikisininde eklenti tanıtım konularından baktım. Tabı kullanırsam scoreboard ve actionbar vb. mesajlar için ayrıyeten hangi pluginleri kullanmalıyım? Sizce tab mı titlemanager mi?

Kesinllikle tab öneriyorum​

Tabii ki TAB plugini

Kesinlikle TAB eklentisi eğer ücretli versiyonunu alırsanız (5 EURO) scoreboard gibi işleride yapabilirsiniz.​

Kesinlikle TAB kullan çünkü nametagedit kullanmanada gerek kalmaz.

TAB pluginini kullanmanı öneririm daha kullanışlı fazladan plugine (NameTagEdit) gerek kalmadan kullanabilirsin. Bende TAB pluginini kullanıyorum. ;)

TAB Muhteşem bir eklenti öneririm.

İkiside iyi bir plugin :)

Her ikiside çok güzel sorunsuz eklentiler titlemanager ile yaparsan sorun çıkarmaz ama kesinlikle TAB öneriririm her türlü ayarı ve titlemanager ile olmayan birçok animasyonu yapma şansınız var.
Mesela NameTagEdit kullanmanıza gerek yok oyuncu üstündeki hologramdan bossbar'a kadar bir çok özellik bulunuyor TAB eklentisinde.

Karşılaştırma yapmak bile mantıksız. Tabii ki TAB plugini . Özellikleri TitleManager'e göre çok fazla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl