Çözüldü Suya Atlayınca Işınlanma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TTemuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.042
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabi söyleyin. Yardımcı olmaya çalışırım.

Birisini öldürünce TitleManagerde öldüren ve ölene şu seni şu kalple öldürdü yapabilirmisin

Hatayı belirtirseniz yardımcı olabilirim. Skript de bir sorun yok.

Skript'i verebilir misin ? Hatayı daha rahat çözeyim. İstersen özelden at.[DOUBLEPOST=1501503628,1501443676][/DOUBLEPOST]@smt287 Sorun çözüldüğüne göre konu kilitlenebilir.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
dene. Denemedim ama çalışır diye düşünüyorum. Eğer bir hata varsa buradan belirt yardım ederim.
Bu skript hangi komutlarla çalışıor söylermisiniz. Mesela suya atlayınca pvpye ışınlanmasını nasıl ayrlıcam ?[DOUBLEPOST=1503131437,1503131405][/DOUBLEPOST]
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
dene. Denemedim ama çalışır diye düşünüyorum. Eğer bir hata varsa buradan belirt yardım ederim.
Bu skript hangi komutlarla çalışıor söylermisiniz. Mesela suya atlayınca pvpye ışınlanmasını nasıl ayrlıcam ?

Merhaba Suya atlanınca PvP mapinde belirli yerlere TP atsın forumdaki bir skripti denedim ama olmadı yardımlarınızı beklyiroum
burdan ayarlıyabilirsin suya gelince direk istediğin yere ışınlar. 5 tane su oluşturup 5 inede başka warpa ışınlamasını sağlayabilirsin.

Skript yazan birisi olarak şunu diyorum; lütfen java varken skript kullanmayın, multiverse-core portal kullanabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl