TTemuz
Odunlara Vur Vur Vur!
Çok saolun 1 skript istediğim daha olacaktıdene. Denemedim ama çalışır diye düşünüyorum. Eğer bir hata varsa buradan belirt yardım ederim.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Çok saolun 1 skript istediğim daha olacaktıdene. Denemedim ama çalışır diye düşünüyorum. Eğer bir hata varsa buradan belirt yardım ederim.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Birisini öldürünce TitleManagerde öldüren ve ölene şu seni şu kalple öldürdü yapabilirmisin
deniycem[DOUBLEPOST=1501418906,1501413329][/DOUBLEPOST]dene. SkRayFall gerekir. Denemedim ama çalışır diye düşünüyorum.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Olmadı yadene. SkRayFall gerekir. Denemedim ama çalışır diye düşünüyorum.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Hatayı belirtirseniz yardımcı olabilirim. Skript de bir sorun yok.
e yapmam lazım abi ?Hatayı belirtirseniz yardımcı olabilirim. Skript de bir sorun yok.
Bu skript hangi komutlarla çalışıor söylermisiniz. Mesela suya atlayınca pvpye ışınlanmasını nasıl ayrlıcam ?[DOUBLEPOST=1503131437,1503131405][/DOUBLEPOST]dene. Denemedim ama çalışır diye düşünüyorum. Eğer bir hata varsa buradan belirt yardım ederim.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bu skript hangi komutlarla çalışıor söylermisiniz. Mesela suya atlayınca pvpye ışınlanmasını nasıl ayrlıcam ?dene. Denemedim ama çalışır diye düşünüyorum. Eğer bir hata varsa buradan belirt yardım ederim.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ZiyaBRN#8832
Merhaba Suya atlanınca PvP mapinde belirli yerlere TP atsın forumdaki bir skripti denedim ama olmadı yardımlarınızı beklyiroum
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!