BulunduSurvival sunucumuza alanında tecrübeli rehber arıyoruz!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan illernex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 311
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

illernex

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
12

Discord:

ataery

1-giriş.jpg

Merhaba MC-TR üyeleri. Querencia Network ekibi olarak sunucumuza Rehber pozisyonunda ekip arkadaşı arıyoruz. Minecraft hakkında ve temel sunucu sistemleri hakkında bilgisi olan tecrübeli kişiler dilediği gibi bize yazabilirler.

Aradığımız Şartlar:
-En az 16 yaşında olmanız gerekmektedir. Olgun davranış sergilemeniz oyunculara olan yardımınızda çok önemlidir.
-Daha önceden rehberlik tecrübenizin olmanız gerekmektedir. Rehberlik yaptığınız sunucunun sizin daha önce rehberlik yaptığınızı onaylayabilmesi gerekir. Biz sizin o sunucuda rehberlik yaptığınızı teyit edeceğiz. Rehberlik yapmıştım ama sunucu şu an kapalı gibi bahaneleri kabul etmiyoruz. İsteğimiz alanında tecrübesi olan kişilerin sunucumuza gelmesi.
-Günlük en az 3-4 saat boyunca aktif olabilmeniz gerekmektedir. Özellikle oyuncu yoğunluğunun olduğu saatlerde sunucuda olmanız bizim için çok önemli. Aktif olursanız oyunculara daha çok yardım edebilirsiniz.
-Sunucumuzdaki Irk, Tılsım, Rütbe, Minyon, Banka, Kanlı Ay gibi sistemler hakkında bilgi sahini olmanız gerekmektedir. 1-2 tane bilmediğiniz sistem varsa bile öğrenmeniz ve bu sistemleri iyi kavramanız sunucudaki oyunculara olan yardımınız için çok önemlidir.

İletişim:
Başvuru için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
linkinden discord sunucumuza gelmeniz ve aktif olan bir kurucuya yazmanız yeterlidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl