illernex
Koydum Çalışma Masasını
Merhaba MC-TR üyeleri. Querencia Network ekibi olarak sunucumuza Rehber pozisyonunda ekip arkadaşı arıyoruz. Minecraft hakkında ve temel sunucu sistemleri hakkında bilgisi olan tecrübeli kişiler dilediği gibi bize yazabilirler.
Aradığımız Şartlar:
-En az 16 yaşında olmanız gerekmektedir. Olgun davranış sergilemeniz oyunculara olan yardımınızda çok önemlidir.
-Daha önceden rehberlik tecrübenizin olmanız gerekmektedir. Rehberlik yaptığınız sunucunun sizin daha önce rehberlik yaptığınızı onaylayabilmesi gerekir. Biz sizin o sunucuda rehberlik yaptığınızı teyit edeceğiz. Rehberlik yapmıştım ama sunucu şu an kapalı gibi bahaneleri kabul etmiyoruz. İsteğimiz alanında tecrübesi olan kişilerin sunucumuza gelmesi.
-Günlük en az 3-4 saat boyunca aktif olabilmeniz gerekmektedir. Özellikle oyuncu yoğunluğunun olduğu saatlerde sunucuda olmanız bizim için çok önemli. Aktif olursanız oyunculara daha çok yardım edebilirsiniz.
-Sunucumuzdaki Irk, Tılsım, Rütbe, Minyon, Banka, Kanlı Ay gibi sistemler hakkında bilgi sahini olmanız gerekmektedir. 1-2 tane bilmediğiniz sistem varsa bile öğrenmeniz ve bu sistemleri iyi kavramanız sunucudaki oyunculara olan yardımınız için çok önemlidir.
İletişim:
Başvuru için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Son düzenleme: