Çözüldü Survival Sunucumda /mv info 'dan Baktığımda PVP : Bukkit Settings : false diyor YARDIM ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UmkoTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 655
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UmkoTR

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
UmkoTR
Başlıktada gördüğünüz gibi /mv info'dan map hakkında bilgiye baktığımda Multiversede: true Bukkit Setting : false diyor arkadaşımla birbirimize vuramıyoruz , Essentials'dan anladığım kadarıyla PVP'yi aktifleştirdim .

Başlıktada gördüğünüz gibi /mv info'dan map hakkında bilgiye baktığımda Multiversede: true Bukkit Setting : false diyor arkadaşımla birbirimize vuramıyoruz , Essentials'dan anladığım kadarıyla PVP'yi aktifleştirdim .
Multiverse klasoru worlds dosyasında pvp true yap

Son düzenleme:
Server.pro dosyasında pvp ayarlarını kontrol eder misin

Multiverse klasoru worlds dosyasında pvp true yap
Bütün PVP'ler True'da zaten ben bukkit settingsden nasıl açıcağımı soruyorum server da pvp açık multiversede açık bukkitde false diyor

pvp=true Multiverse plugininde baktığımda PVP Bukkit Setting : False diyor bukkit setting neresi ve nasıl açabilirim ?
bukkit.yml den kapalı sanırım orayı kontrol et

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    20,1 KB · Görüntüleme: 200
Yardımınız için teşekkürler en son çare Mapi değiştirmeyi denicem olmassa yapıcak bir şey yok
mv modify set pvp true yapın bi komutunu tam hatırlamıyorum şu an dışarıdayım wgli bir araziyse wg atma konularına bakın pvpyi kapatın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl