UmkoTR
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- UmkoTR
Multiverse klasoru worlds dosyasında pvp true yapBaşlıktada gördüğünüz gibi /mv info'dan map hakkında bilgiye baktığımda Multiversede: true Bukkit Setting : false diyor arkadaşımla birbirimize vuramıyoruz , Essentials'dan anladığım kadarıyla PVP'yi aktifleştirdim .
Minezoid#4994
Bütün PVP'ler True'da zaten ben bukkit settingsden nasıl açıcağımı soruyorum server da pvp açık multiversede açık bukkitde false diyorMultiverse klasoru worlds dosyasında pvp true yap
pvp=true Multiverse plugininde baktığımda PVP Bukkit Setting : False diyor bukkit setting neresi ve nasıl açabilirim ?Server.pro dosyasında pvp ayarlarını kontrol eder misin
Minezoid#4994
pvp=true Multiverse plugininde baktığımda PVP Bukkit Setting : False diyor bukkit setting neresi ve nasıl açabilirim ?
PVP diye birşey yazmıyorbukkit.yml den kapalı sanırım orayı kontrol et
Yardımınız için teşekkürler en son çare Mapi değiştirmeyi denicem olmassa yapıcak bir şey yokbukkit.yml den kapalı sanırım orayı kontrol et
Minezoid#4994
Yardımınız için teşekkürler en son çare Mapi değiştirmeyi denicem olmassa yapıcak bir şey yok
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!