marlboro red
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- marlboro red
Discord:
marlboro red#8944
marlboro red#8944
Keopsfenks#3642
Enes?#3565
marlboro red#8944
Enes?#3565
Önemli değil , görevimiz :)Tamamdır teşekkür ederim hepinize.
Enes?#3565
En hızlı , en kolay yöntem bizim dediğimiz zaten orda çevirisini de yaptım :)Keşke bilgiyi verirken eksik vermeseniz... Genelde piyasadaki 1.8 eklenti paketleri zaten hazır olan bi paketin üstüne değişiklik yapılarak satılıyo yani orada "Tested "" Versions: 1.16" yazsa da sizin pakette kullandığınız eklentinin versiyonu muhtemelen eski bi versiyon. Tüm pluginlerin tek tek güncel javasını indirmeniz daha iyi olucaktır.
bu test edilen sürümler anlamına gelmekte
En hızlı , en kolay yöntem bizim dediğimiz zaten orda çevirisini de yaptım :)
Enes?#3565
Şahsen bir plugin yapımcısı olsam denerdim tüm sürümlerdeBana 2018 yılındaki eklentinin 2020 yılında çıkan sürüme nasıl test edildiğini açıklayabilirsen sana hak vereceğim. Sana yanlış bilgi verdiğini söylemedim eksik bilgi verdiğini söyledim.
Lütfen eklenti tekrar yapılandırılabiliyor falan saçma sapan şeyler yazmayın kastettiğim şeyle yazacağınız şeyin gram alakası olmayacak çünkü
Şahsen bir plugin yapımcısı olsam denerdim tüm sürümlerde
Enes?#3565
Nasıl isterseniz Onur Bey :)Hala söylediğim şeyi inatla anlamıyorsunuz en iyisi konuyu kapatalım (:
javası nedir?Keşke bilgiyi verirken eksik vermeseniz... Genelde piyasadaki 1.8 eklenti paketleri zaten hazır olan bi paketin üstüne değişiklik yapılarak satılıyo yani orada "Tested "" Versions: 1.16" yazsa da sizin pakette kullandığınız eklentinin versiyonu muhtemelen eski bi versiyon. Tüm pluginlerin tek tek güncel javasını indirmeniz daha iyi olucaktır.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!