Çözüldü Survival sunucum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan marlboro red
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.417
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

marlboro red

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
0
Minecraft
marlboro red

Discord:

marlboro red#8944

1.8 Survival sunucum var, tamamen 1.16'ya geçmek istiyorum yani sadece 1.16'ların girebilceği bir server olmasını istiyorum. Hangi pluginlerin 1.16'da çalışıp çalışmadığını nerden anlayabilirim ona göre alternatiflerini deniyeceğim çünkü.

Eklenti paketine girip örneğin "CrazyAuctions", google arama sekmesine "CrazyAuctions spigot" çıkan spigot sayfasından sürümlerine bakabilirsin. Yoksa yine spigot'dan aratabilirsin. Auctions Plugin, Auctions 1.16 vb

Eklenti sayfasına girdiğinizde Tested Minecraft Versions diye bir alan vardır onun karşısında hangi sürümleri desteklediğini görebilirsiniz.

Screenshot_4.png

Eklemek istediğin plugini örnek olarak
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
seçelim , linkte Tested Minecraft Version olucak
1616754847760.png
bu test edilen sürümler anlamına gelmekte , orda yazan sürümlerden hangi sürümün çalışıp çalışmadığını anlayabilirsin

Tamamdır teşekkür ederim hepinize.

Keşke bilgiyi verirken eksik vermeseniz... Genelde piyasadaki 1.8 eklenti paketleri zaten hazır olan bi paketin üstüne değişiklik yapılarak satılıyo yani orada "Tested "" Versions: 1.16" yazsa da sizin pakette kullandığınız eklentinin versiyonu muhtemelen eski bi versiyon. Tüm pluginlerin tek tek güncel jar uzantılı dosyasını indirmeniz daha iyi olucaktır.

Keşke bilgiyi verirken eksik vermeseniz... Genelde piyasadaki 1.8 eklenti paketleri zaten hazır olan bi paketin üstüne değişiklik yapılarak satılıyo yani orada "Tested "" Versions: 1.16" yazsa da sizin pakette kullandığınız eklentinin versiyonu muhtemelen eski bi versiyon. Tüm pluginlerin tek tek güncel javasını indirmeniz daha iyi olucaktır.
En hızlı , en kolay yöntem bizim dediğimiz zaten orda çevirisini de yaptım :)
bu test edilen sürümler anlamına gelmekte

En hızlı , en kolay yöntem bizim dediğimiz zaten orda çevirisini de yaptım :)

Bana 2018 yılındaki eklentinin 2020 yılında çıkan sürüme nasıl test edildiğini açıklayabilirsen sana hak vereceğim. Sana yanlış bilgi verdiğini söylemedim eksik bilgi verdiğini söyledim.

Lütfen eklenti tekrar yapılandırılabiliyor falan saçma sapan şeyler yazmayın kastettiğim şeyle yazacağınız şeyin gram alakası olmayacak çünkü

Bana 2018 yılındaki eklentinin 2020 yılında çıkan sürüme nasıl test edildiğini açıklayabilirsen sana hak vereceğim. Sana yanlış bilgi verdiğini söylemedim eksik bilgi verdiğini söyledim.

Lütfen eklenti tekrar yapılandırılabiliyor falan saçma sapan şeyler yazmayın kastettiğim şeyle yazacağınız şeyin gram alakası olmayacak çünkü
Şahsen bir plugin yapımcısı olsam denerdim tüm sürümlerde

Keşke bilgiyi verirken eksik vermeseniz... Genelde piyasadaki 1.8 eklenti paketleri zaten hazır olan bi paketin üstüne değişiklik yapılarak satılıyo yani orada "Tested "" Versions: 1.16" yazsa da sizin pakette kullandığınız eklentinin versiyonu muhtemelen eski bi versiyon. Tüm pluginlerin tek tek güncel javasını indirmeniz daha iyi olucaktır.
javası nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl