Survival Plugin Paketi Lazım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan efebaba01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.824
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostum, "Onaylı Satıcı" tagı olmayan kişilerden alışveriş yapma dolandırılırsan MC-TR.com adresi sorumlu değildir. Ücretli satın alıcaksan, "Alacaklarınız" kısmına konu açabilirsin.

Dostum, "Onaylı Satıcı" tagı olmayan kişilerden alışveriş yapma dolandırılırsan MC-TR.com adresi sorumlu değildir. Ücretli satın alıcaksan, "Alacaklarınız" kısmına konu açabilirsin.
Aslında satması yasak zaten, MC-TR üzerinden.

Murat#0161 gelebilirmisin efecim

1.9 olurmu? 10 tane rütbesi var herşeyi tam ayarlı?

Onaylı satıcılar dolandırdığı zaman MC-TRnin sorumlu olduğu tek şey onaylı satıcılarını almak. Öyle bir konuşuyorsunuz ki zannediyorlar MC-TR güvencesi altında paralarımız güvende falan :D Paranız giderse gider yani

Konuda ücrete tabii bir hizmet istendiği belirtilmediği için konu Ücretsiz Hizmetler kategorisine taşınmıştır. MC-TR'de belli bir ücret ile bir hizmetten yararlanmak istiyorsanız konularınızı sadece Onaylı Satıcıların ve konu sahibinin görebildiği Alacaklarınız bölümüne açabilirsiniz. MC-TR, forumda Onaylı Satıcı olanlardan alış-veriş yapılmasını buyurur, bu kişiler dışında yaşadığınız her türlü olumlu, olumsuz etkiden MC-TR sorumlu değildir.

Merhaba arkadaşlar sunucu aldım survival plugin paketi lazım atabilecek varmı rütbeli 1.8x olursa sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
Eğer Plugin Paketinde Neler Olduğunu Görmek İstersen
Plugin Paketi - MC-TR Klasik Survival Plugin Paketi 1.8-1.12 | Tüm Açıklar Buglar Kapalı | V1.0

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bu Survival Paketini Tavsiye Ederim.
Serverine Göre Editlersin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl