Çözüldü ♦ Süreli Vip Skripti ♦

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erolbaba6638

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Değerli MC-TR Üyeleri,
Konu Başlığından Anlamamış Olabilirsiniz Ben Siz Bilgi Vereyim ?
OP Skyblock Serverimiz İçin Servere Yeni Gelenlere Süreli Vip Hediye Edilmesini İstiyoruz
Tıpkı Adakit Mantığı Olacak Oyuncu /adakit Değilde /vipdene veya /denemevip Gibi Bir Komut Kullanacak.
Ve Bu Komut Sayesinde Oyuncuya 1 Günlük Veya 1 Haftalık Vip Verecek (Süreyi Daha Kesinleştiremedim)
Bu Komutu Kullanan Bir Üye Tekrar Kullanamayacak.
Bu Tarz Bir Skript Yapılabilirmi ? Yaparmısınız ?
:) :)​

Değerli MC-TR Üyeleri,
Konu Başlığından Anlamamış Olabilirsiniz Ben Siz Bilgi Vereyim ?
OP Skyblock Serverimiz İçin Servere Yeni Gelenlere Süreli Vip Hediye Edilmesini İstiyoruz
Tıpkı Adakit Mantığı Olacak Oyuncu /adakit Değilde /vipdene veya /denemevip Gibi Bir Komut Kullanacak.
Ve Bu Komut Sayesinde Oyuncuya 1 Günlük Veya 1 Haftalık Vip Verecek (Süreyi Daha Kesinleştiremedim)
Bu Komutu Kullanan Bir Üye Tekrar Kullanamayacak.
Bu Tarz Bir Skript Yapılabilirmi ? Yaparmısınız ?
:) :)​
Hocam mctr uzerinde viptimer yazarsajiz bugsuz surelivip skripti var zaten denemevip icin adakit skriptinin komutunu degistir ve hediyeleri silip execute console command "komut" yazarsan olur

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aga hiç böle sunucunu yorma indir vipzeroyu rahatla
kullanmayı bilmiyorsan skype : maskelipeder
kullanmayı öğretirim.

kullanmayı öğretirim.
En Son Çare Deneyeceğim Teşekkür ederim[DOUBLEPOST=1505578447,1505578374][/DOUBLEPOST]
Hocam mctr uzerinde viptimer yazarsajiz bugsuz surelivip skripti var zaten denemevip icin adakit skriptinin komutunu degistir ve hediyeleri silip execute console command "komut" yazarsan olur

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam Bulamadım Bİde Demek İstediğimi Pek Anlamadınız Sanırım Oyuncular /vipdene yazacaklar 1 haftalık vip olacaklar sonra süresi bitince vipleride bitecek

En son çare mi ? hiçbir zaman plugini en son çare olarak denemeyin, asıl öncelik plugininde olmalı, boş yere bu skriptlerle uğraşma sunucun kapanıp yeniden açıldığı zaman skript çalışmaya bilir veya buga girip vip sınırsız olabilir veya veya sunucun her kapanıp açıldığında skripti tekrar kullanabilirler.

En son çare mi ? hiçbir zaman plugini en son çare olarak denemeyin, asıl öncelik plugininde olmalı, boş yere bu skriptlerle uğraşma sunucun kapanıp yeniden açıldığı zaman skript çalışmaya bilir veya buga girip vip sınırsız olabilir veya veya sunucun her kapanıp açıldığında skripti tekrar kullanabilirler.
Hocam Sizi İyi Anlıyorum Ama O Plugin Benim İstediğim Gibi Değil Oyuncular ilk girdikleri zaman /adakit gibii /vipdene vs bir komut kullanacak ve 1 haftalık vip olacak

dostum sistem çok basit. madem tek kullanımlık golemsp skriptin var o zaman vip zeronun süreli vip verme komutunu golemsp skriptindeki gibi komut kısmına gir. Bu kadar basit.

Hocam Sizi İyi Anlıyorum Ama O Plugin Benim İstediğim Gibi Değil Oyuncular ilk girdikleri zaman /adakit gibii /vipdene vs bir komut kullanacak ve 1 haftalık vip olacak
dostum sistem çok basit. madem tek kullanımlık golemsp skriptin var o zaman vip zeronun süreli vip verme komutunu golemsp skriptindeki gibi komut kısmına gir. Bu kadar basit.
Bu Konular Hakkında Bilgim Olmadığı İçin.
Sayın MC-TR Üyelerinden Yardım İstiyorum :)

skripte şunu ekliyceksin

Kod:
execute console command "/givevip isim vereceğinvipinadı süre"

dostum sen vipzero pluginini kur ben sana onun tek kullanımlık skriptini atıcam. sen sadece vipzeroyu kur ayarlamalarını yap.
kullanmayı öğretirim.
bu arkadaşdan yardım al.[DOUBLEPOST=1505579484,1505579194][/DOUBLEPOST]
Kod:
command /denemevip:
    trigger:
        if {denemevip.%player%} is greater than 0:
            send "&cDeneme VIP hakkini bitirdin!" to player
        else:
            add 1 to {denemevip.%player%}
            wait 1 second
            execute console command "givevip %player% vipadi süre"
            send "&aDeneme vipinizi aldiniz! İyi oyunlar!" to player
[DOUBLEPOST=1505579552][/DOUBLEPOST]
Kod:
execute console command "givevip %player% vipadi süre"
kısmını vipzeroyu kurduktan sonra ayarla dostum.

JavaScript:
options:
    p: &7&lSorumsuz&e&lNetwork &8»

command /vipdene:
    trigger:
        if {vipdene.%player%} is greater than 0:
            send "{@p} &cVip Denemesini Zaten Aldın." to player
            stop
        else:
            send "{@p} &e%player% &7isimli oyuncu &bVIP &7grubuna taşındı." to all players
            execute console command "manuadd %player% vip"
            wait 7 days
            execute console command "manuadd %arg 1% Oyuncu"
            send "{@p} &e%player% &7isimli oyuncunun &bVIP &7süresi bitti." to all players

Buyrun! Hata Olursa Bilgilerim Alt Kısımdadır. İyi Forumlar...
ZO2obz.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl