Bulundu Süreli Kelime oyunu skripti istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dark06149
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 874
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dark06149

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
67
Minecraft
yok

Discord:

ByDark#9384

Arkadaşlar aşşağıdaki resimdeki gibi yarım saate bir gelecek ve farklı farklı yazılar ilk yazanda 5k para kazanacak para verme komuyum /economy give player 5000 yapabilecek arkadaş var ise 4 tane farklı farklı yazı eklesin ben onları düzenleyeceğim.

QQy3Br.png

daha önce açılmış konulara bakabilirsiniz

daha önce açılmış konulara bakabilirsiniz
istek kelime oyunu görevi benim işime yararda 5 dakikada bir yazı gelmiyor onu ne yapcazağız yardım eder misin ?

istek kelime oyunu görevi benim işime yararda 5 dakikada bir yazı gelmiyor onu ne yapcazağız yardım eder misin ?
ben denediğimde gelmişdi büyük ihtimal sorun sende
skript sürümün kaç ?

bunu yiklediğimde bütün skriptlerim hata vermeye başladı kelime oyunu da dahil malesef çözümü onda bulamadım varmı başka öneriniz ?
skript düzgün denedim attığım şey 1.8de en stabil sürüm 2.1.2de daha çok hata alırsınız,hataları atarsan bakarım

skript düzgün denedim attığım şey 1.8de en stabil sürüm 2.1.2de daha çok hata alırsınız,hataları atarsan bakarım
114 adet hata alım olmadı bu skritpi kullanmam kanka saol emeklerin için çalışımıyor yapacak birşey yok teşekkürler genede skript dosyalarımı bozmak istemem.

114 adet hata alım olmadı bu skritpi kullanmam kanka saol emeklerin için çalışımıyor yapacak birşey yok teşekkürler genede skript dosyalarımı bozmak istemem.
işte diyorumki hataları atarsan çözüm bulurum merak etme bozulmaz eğer bu sürümde devam edersen daha çok hata alırsın

Son düzenleme:
Konuyu açıklamama izin ver,
1604234234209.png

Lütfen sana yardım etmeye çalışanları dinle ve bulduğun tüm skript, plugin kombinasyonları tek tek denemek gibi saçma sapan bir şey yapmak yerine o hataları gerçekten çöz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl