www.mc-tr.com
www.mc-tr.com
istek kelime oyunu görevi benim işime yararda 5 dakikada bir yazı gelmiyor onu ne yapcazağız yardım eder misin ?Çözüldü - Kelime oyunu skripti
Arkadaşlar kelime oyunu skripti siistiyroym bir sunucuda gördüm. kelimeleri karışıyor böyle güzel ondan en iyi cevap vericemwww.mc-tr.com
daha önce açılmış konulara bakabilirsinizBulundu - Kelime oyunu görevi
Serverde oyuncular kelime oyununu bildiklerinde görevde puan kazansınlar ve görev bitince ödül alsınlar Bu tarz bir skript yazabilirmisinizwww.mc-tr.com
ben denediğimde gelmişdi büyük ihtimal sorun sendeistek kelime oyunu görevi benim işime yararda 5 dakikada bir yazı gelmiyor onu ne yapcazağız yardım eder misin ?
1.8 ama olmuyor gelmiyor.ben denediğimde gelmişdi büyük ihtimal sorun sende
skript sürümün kaç ?
skript sürümü diyorum sunucu sürümü değil /ver skript ile ögrenebilirsin1.8 ama olmuyor gelmiyor.
2.1.2skript sürümü diyorum sunucu sürümü değil /ver skript ile ögrenebilirsin
çok eski sürümü kullanıyorsun dev36 kullan
deneyip size sonucu bildireceğim.çok eski sürümü kullanıyorsun dev36 kullanDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bunu yiklediğimde bütün skriptlerim hata vermeye başladı kelime oyunu da dahil malesef çözümü onda bulamadım varmı başka öneriniz ?çok eski sürümü kullanıyorsun dev36 kullanDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
skript düzgün denedim attığım şey 1.8de en stabil sürüm 2.1.2de daha çok hata alırsınız,hataları atarsan bakarımbunu yiklediğimde bütün skriptlerim hata vermeye başladı kelime oyunu da dahil malesef çözümü onda bulamadım varmı başka öneriniz ?
114 adet hata alım olmadı bu skritpi kullanmam kanka saol emeklerin için çalışımıyor yapacak birşey yok teşekkürler genede skript dosyalarımı bozmak istemem.skript düzgün denedim attığım şey 1.8de en stabil sürüm 2.1.2de daha çok hata alırsınız,hataları atarsan bakarım
işte diyorumki hataları atarsan çözüm bulurum merak etme bozulmaz eğer bu sürümde devam edersen daha çok hata alırsın114 adet hata alım olmadı bu skritpi kullanmam kanka saol emeklerin için çalışımıyor yapacak birşey yok teşekkürler genede skript dosyalarımı bozmak istemem.
Mr Obliviate#0001
Konuyu açıklamama izin ver,114 adet hata alım olmadı bu skritpi kullanmam kanka saol emeklerin için çalışımıyor yapacak birşey yok teşekkürler genede skript dosyalarımı bozmak istemem.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!