Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar direk bi komut istemiyorum ben bunu bir koda eklicem zaten.
Süreli bir fly skripti olacak {arg 1}'e 3 günlük fly vericek 3 gün sonra fly gidicek
ama mesela offline falan olduğundada gitsin öyle bug falan olsun istemiyorum.
3 gün boyunca /fly komutu versin yani anlıcağınız bekliyorum.
bağlantıdaki eklentiyi kullanmanı öneriyorum skript ile süre olayında bug çok fazla oluyor.
NOT: Bugdan kastım ücretsiz şekilde bugsuz yapıcak olmaz sana.
NOT2: Önerdiğim plugin ücretsizdir fakat 1.8 den desteği kestiği için eski sürümünü attığım o linkten güvenli e indirebilirsin.
bağlantıdaki eklentiyi kullanmanı öneriyorum skript ile süre olayında bug çok fazla oluyor.
NOT2: Önerdiğim plugin ücretsizdir fakat 1.8 den desteği kestiği için eski sürümünü attığım o linkten güvenli e indirebilirsin.