Bulundu Süreli Fly Skripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted Users 36797

Clasrium 2021
Elmaslar
125

Discord:

bilisim

Arkadaşlar direk bi komut istemiyorum ben bunu bir koda eklicem zaten.
Süreli bir fly skripti olacak {arg 1}'e 3 günlük fly vericek 3 gün sonra fly gidicek
ama mesela offline falan olduğundada gitsin öyle bug falan olsun istemiyorum.
3 gün boyunca /fly komutu versin yani anlıcağınız bekliyorum.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bağlantıdaki eklentiyi kullanmanı öneriyorum skript ile süre olayında bug çok fazla oluyor.

NOT: Bugdan kastım ücretsiz şekilde bugsuz yapıcak olmaz sana.
NOT2: Önerdiğim plugin ücretsizdir fakat 1.8 den desteği kestiği için eski sürümünü attığım o linkten güvenli e indirebilirsin.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bağlantıdaki eklentiyi kullanmanı öneriyorum skript ile süre olayında bug çok fazla oluyor.

NOT2: Önerdiğim plugin ücretsizdir fakat 1.8 den desteği kestiği için eski sürümünü attığım o linkten güvenli e indirebilirsin.
1.14.4 lazım
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

tamam bu eklenti işime yarıcak.

1.14.4 lazım
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

tamam bu eklenti işime yarıcak.

Sunucu sürümünü yazmadığın için genel olarak kullanılan 1.8 sandım sunucunu.

Ayrıca 1.14 açman gayet hoşuma gitti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl