Bulundu Süreli event plugini istiyorum varmı yardım edecek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dark06149
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.929
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çalıştırıyor olması lazım denediğimde çalıştırmışdı büyük ihtimal saati yanlış girdiniz
Kanka uzun süredir aradığım script sağolasın wallaha çalıştı teşekkürler ben sana birşey soracağım benim sunucu saatim normal saaten tam 1 saat ileride nasıl ayarlarım onu acaba sunucu local host bilgisayarıma kurdum bilgisayar saatimde doğru fakat sunucu saati neden öyle acaba ?

Kanka uzun süredir aradığım script sağolasın wallaha çalıştı teşekkürler ben sana birşey soracağım benim sunucu saatim normal saaten tam 1 saat ileride nasıl ayarlarım onu acaba sunucu local host bilgisayarıma kurdum bilgisayar saatimde doğru fakat sunucu saati neden öyle acaba ?
yer farkından olabilir makine saatinize göre ayarların 1 saat ilerideyse 9 yerine 8 yazın

yer farkından olabilir makine saatinize göre ayarların 1 saat ilerideyse 9 yerine 8 yazın
vds de değil kendi bilgisayarımda çalışıyor şuanda anlıyor musunuz oyüzden demiştim. Yani bunun hiçbir çözümü yokmudur sunucu saatini falan ayarlayamaz mıyım?

vds de değil kendi bilgisayarımda çalışıyor şuanda anlıyor musunuz oyüzden demiştim. Yani bunun hiçbir çözümü yokmudur sunucu saatini falan ayarlayamaz mıyım?
dediğinizi anlayamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl