Dark06149
Demir Cevheri Gibiyim
Arkadaşlar merhaba ben skriptlerimde event yapmayı ayalıyorum ve şu plugini kuruyorum
sorunsuz bir şekilde çalışıyor fakat üstteki pluginini kurunca cratesplus plugini ile kasaları spawna yerleştirdiğim yerde olmuyorlar her oyuna girdiğimde tekrar yerleştirmek zorunda kalıyorum yardım edebilecek varmı veya tce gibi plugin veya skript bilen varsa yardım ederse çok memnun olurum.
Bu arada sizin gibi bilgili insanlar sayesinde sunucumu düzenliyor ve geliştiriyorum yavaş yavaş skript kodlamayıda öğreniyorum yardım eden herkese çok teşşekür ederim.
Tanıtım - Time Command Event [Zaman Ayarlı Otomatik Komut]
Merhaba Forum Üyeleri Sizlere TCE'yi Tanıtacağım. TCE Ne İşe Yarar ? TCE Plugini Zaman Ayarlayıp Sunucuya O Saat Veya Bir Gün Belirleyip O Günün İçerisindeki Bir Saat'de Otomatik Olarak Konsola Komut Göndermeye Yarar. Küçük Görseller İle Komutları Anlatayım. (Lütfen Kullanırken "/"...
www.mc-tr.com
sorunsuz bir şekilde çalışıyor fakat üstteki pluginini kurunca cratesplus plugini ile kasaları spawna yerleştirdiğim yerde olmuyorlar her oyuna girdiğimde tekrar yerleştirmek zorunda kalıyorum yardım edebilecek varmı veya tce gibi plugin veya skript bilen varsa yardım ederse çok memnun olurum.
Bu arada sizin gibi bilgili insanlar sayesinde sunucumu düzenliyor ve geliştiriyorum yavaş yavaş skript kodlamayıda öğreniyorum yardım eden herkese çok teşşekür ederim.