Hocam çok saçma olacak ama, ' yerine " koymayı dener misin :D (emin değilim dediğim gibi saçma olabilir.)Merhabalar 1.16 paperspigot skyblock sunucumda SuperiorSkyBlock2 pluginini kullanıyorum menülerinde oyuncuların kendi kafalarının gözükmesi için ne yazmam gerekiyor acaba yardımcı olabilir misiniz %player_name% denedim fakat olmadı.
Ekli dosyayı görüntüle 258200
Sorun yok deniye deniye bulcaz :D Ama olmadı malesefHocam çok saçma olacak ama, ' yerine " koymayı dener misin :D (emin değilim dediğim gibi saçma olabilir.)

benjamin17
Skull yerine skull-owner deneyebilirsin?Merhabalar 1.16 paperspigot skyblock sunucumda SuperiorSkyBlock2 pluginini kullanıyorum menülerinde oyuncuların kendi kafalarının gözükmesi için ne yazmam gerekiyor acaba yardımcı olabilir misiniz %player_name% denedim fakat olmadı.
Ekli dosyayı görüntüle 258200
Skull yerine skull-owner deneyebilirsin?

benjamin17
Gerekli placeholderlar yüklü mü ?Ekli dosyayı görüntüle 258226
Bu şekildede yaptım boşta bıraktım skull-owner: şeklinde ama yine olmadı %player_name% normal olarak çalışıyor fakat kafa konusunda ne yazmam gerekiyor bir türlü bulamadım
0mustafa
options:
kafaIsmi: "&6%name of player%"
on inventory open:
wait a tick
set {_inv} to event-inventory
loop all items in {_inv}:
if loop-item is player head named "PlayerHead":
set loop-item to skull of player named {@kafaIsmi}
loreEkle({_inv}, index of loop-item, "<#CDCDCD>Ben bir oyuncu kafasıyım!") # yazıyı değiştirerek lore ekle.
loreEkle({_inv}, index of loop-item, "<#ffe100>Satır 2") # örn.
local function loreEkle(inv: inventory, slot: int, text: string):
set line (size of lore of slot {_slot} of {_inv} + 1) of lore of slot {_slot} of {_inv} to {_text}
Python:name: 'PlayerHead'
Olarak değiştirmen yeterli. Her gui'de kullanabilirsin.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!