Çözüldü SuperiorSkyBlock2 Menülere Oyuncunun Kendi Kafasını Koyma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Poftuq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 242
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Poftuq

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
18
Minecraft
Poftuq
Merhabalar 1.16 paperspigot skyblock sunucumda SuperiorSkyBlock2 pluginini kullanıyorum menülerinde oyuncuların kendi kafalarının gözükmesi için ne yazmam gerekiyor acaba yardımcı olabilir misiniz %player_name% denedim fakat olmadı.
1738267421416.webp

Merhabalar 1.16 paperspigot skyblock sunucumda SuperiorSkyBlock2 pluginini kullanıyorum menülerinde oyuncuların kendi kafalarının gözükmesi için ne yazmam gerekiyor acaba yardımcı olabilir misiniz %player_name% denedim fakat olmadı.
Ekli dosyayı görüntüle 258200
Hocam çok saçma olacak ama, ' yerine " koymayı dener misin :D (emin değilim dediğim gibi saçma olabilir.)

Skull yerine skull-owner deneyebilirsin?
1738315938047.webp

Bu şekildede yaptım boşta bıraktım skull-owner: şeklinde ama yine olmadı %player_name% normal olarak çalışıyor fakat kafa konusunda ne yazmam gerekiyor bir türlü bulamadım

Ekli dosyayı görüntüle 258226
Bu şekildede yaptım boşta bıraktım skull-owner: şeklinde ama yine olmadı %player_name% normal olarak çalışıyor fakat kafa konusunda ne yazmam gerekiyor bir türlü bulamadım
Gerekli placeholderlar yüklü mü ?

Vault, player vb.

Ekstra olarak skull olarak ve owner ekli bir şekilde %essentials_nickname% şeklinde dene. Essentials papisi var ise onu yükle

Hepsini denedim bütün papileride denedim fakat yine olmadı essentialslı halide olmadı malesef

Python:
options:
    kafaIsmi: "&6%name of player%"

on inventory open:
    wait a tick

set {_inv} to event-inventory
    loop all items in {_inv}:
        if loop-item is player head named "PlayerHead":
            set loop-item to skull of player named {@kafaIsmi}

loreEkle({_inv}, index of loop-item, "<#CDCDCD>Ben bir oyuncu kafasıyım!") # yazıyı değiştirerek lore ekle.
            loreEkle({_inv}, index of loop-item, "<#ffe100>Satır 2") # örn.

local function loreEkle(inv: inventory, slot: int, text: string):
    set line (size of lore of slot {_slot} of {_inv} + 1) of lore of slot {_slot} of {_inv} to {_text}

Tıklayınca bir şey olmasını istiyorsan söyle eklerim.

Skript 2.9.5 ile test edildi.

Python:
name: 'PlayerHead'

Olarak değiştirmen yeterli. Her gui'de kullanabilirsin.

Python:
name: 'PlayerHead'

Olarak değiştirmen yeterli. Her gui'de kullanabilirsin.
1738550558245.webp

Tam olarak burada ne olarak değiştirmem lazım anlayamadımda menü açılınca oyuncu kendi kafasını görsün istiyorum skull: kısmına %player_name% denedim olmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl