Çözüldü SuperiorSkyblock2 island fly kapatma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

smokin61

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
Smokin
sunucum superiorskyblock2
ada fly kısmını kaoatmak istiyorum.
sadece vip oyuncular fly kullanabilsin. temp fly plugini var.
şuanki halinde herkes is fly yazınca adasında uçabiliyor. bunu kapamak istiyorum

Merhaba, superiorskyblock2 adlı eklentiyi ve temp fly adlı eklentiyi hiç kullanmadım.
Ama bunu bir deneyin isterseniz.

Öncelikle temp fly eklentisini sunucudan kaldırın.
Zip dosyasının içerisindekini adafly.jar'ı sunucunuza yükleyin.
Sunucuyu yeniden başlatın ve plugins\AdaFly\config.yml dosyasını açın.

world: askyblock yazan kısmı değiştirin ve skyblock dünyasının ismini girin.
Ardından /adaflyadmin reload yazın.

Kullanıcı komutu: /adafly - Komutu yazan kişinin skyblock dünyasında uçabilmesini sağlar.
Admin komutu: /adaflyadmin - Yöneticinin eklentiyi yönetmesini sağlar.

Permission'lar:
  • adafly.kullan - Perm'in verildiği rütbelerin /adafly komutunu kullanabilmesini sağlar.
  • adafly.admin - Perm'in verildiği rütbelerin /adaflyadmin komutunu kullanabilmesini sağlar.

Ekli dosyalar

komple ada flyı kapamak istiyorum

komple ada flyı kapamak istiyorum
Tamam işte verdiğim plugini kurup adafly.kullan perm'ini sadece vip'lere verirseniz. Sadece vip'ler ve op yetkisi olan kişiler /adafly komutunu kullanabilir.

Tamam işte verdiğim plugini kurup adafly.kullan perm'ini sadece vip'lere verirseniz. Sadece vip'ler ve op yetkisi olan kişiler /adafly komutunu kullanabilir.

ozamanda sınırsız uçuş hakları olacak bazı viplerde süreli uçuş hakkı var. oyüzden tempfly kullanıyorum zaten

Eğer oyuncular is fly açabiliyorlarsa bu yetkiye sahipler demek ''superior.island.fly'' bunu default veya oyuncu grubundan kaldırdıktan sonra sorun çözüldü demektir

Sorun çözüldüyse lütfen bildiriniz.

/lp group default permission set superior.island.fly false komutunu girin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl