Çözüldü Sunumuzda Kum Düşünce Siliniyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sezrax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.761
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sezrax

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
20

Discord:

Sezrax#6606

Sunucumuzda Kumların Altını kırdığımızda yada Build yapmaya Çalıştığımızda Kumlar Kayboluyor Nasıl Düzeltebilirim /stoplag ve /stoplag -c komutlarını kullandım ama maalesef olmuyor. Yardım Ederseniz Sevinirim

Nasıl yani konuyu daha açarmısınız?
Lagg Clear mı siliyor?​

Bölgede ki WG'yi kaldırdıktan sonra bir de build'i yapmaya çalışın, eğer oluyorsa buildi yaptıktan sonra WG'yi geri getirin. Eğer WG zaten yoksa bilmiyorum.

Hayır Bildiğin Mesela Sunucuda En Altaki Kumu Kırınca Tüm Hepsi Kayboluyor Oyuncuya gelmiyor. Yani Lagg Clear Silmiyor Yer Düşmüyor çünki
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bölgede ki WG'yi kaldırın. Build'i öyle yapmaya çalışın, eğer oluyorsa buildi yaptıktan sonra WG'yi geri getirin. Eğer WG zaten yoksa bilmiyorum.
Yapacağım Bölgede Maalesef Ki WG yok.

Peki gravellar'da siliniyor mu?

Sunucumuzda Kumların Altını kırdığımızda yada Build yapmaya Çalıştığımızda Kumlar Kayboluyor Nasıl Düzeltebilirim /stoplag ve /stoplag -c komutlarını kullandım ama maalesef olmuyor. Yardım Ederseniz Sevinirim
Auto Pickup var mı bir de görsel ile desteklerseniz çözebiliriz.

Ekli dosyalar

• 1.png
    1.png
    124 KB · Görüntüleme: 272
  • 2.png
    2.png
    118 KB · Görüntüleme: 258
  • 3.png
    3.png
    117,4 KB · Görüntüleme: 193
  • 4.png
    4.png
    119,8 KB · Görüntüleme: 328

Merhabalar önceden bir kum koyduğunuz için bug olmuş olabilir bir kum koyup kırmayı deneyin düzelicek mi? Plugini silmeyin.
Tabii ki de plugin eski bir plugin çalışmayabilir.​

World Guard ile alakalı bir sorun olması muhtemel çünkü biz sunucu yaparken de aynı sorun yaşanmıştı, WG'yi kaldırdıktan sonra düzeldi. Bi tekrar bakmanı öneririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl