Sezrax
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 20
Discord:
Sezrax#6606
Sezrax#6606
Sezrax#6606
Yapacağım Bölgede Maalesef Ki WG yok.Bölgede ki WG'yi kaldırın. Build'i öyle yapmaya çalışın, eğer oluyorsa buildi yaptıktan sonra WG'yi geri getirin. Eğer WG zaten yoksa bilmiyorum.
Cylonce#4109
Sunucumuzda Kumların Altını kırdığımızda yada Build yapmaya Çalıştığımızda Kumlar Kayboluyor Nasıl Düzeltebilirim /stoplag ve /stoplag -c komutlarını kullandım ama maalesef olmuyor. Yardım Ederseniz Sevinirim
Sezrax#6606
Evet Siliniyor.Peki gravellar'da siliniyor mu?
Hayır Bildiğin Mesela Sunucuda En Altaki Kumu Kırınca Tüm Hepsi Kayboluyor Oyuncuya gelmiyor. Yani Lagg Clear Silmiyor Yer Düşmüyor çünki Yapacağım Bölgede Maalesef Ki WG yok.
Sezrax#6606
Sunucumuzda Bulunan PluginlerAuto Pickup var mı bir de görsel ile desteklerseniz çözebiliriz.
Hemen Deniyorum.
Merhabalar çözüm gayet basit '''' adlı eklentiyi kuruyoruz.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Sorun çözülmediyse /stoplag -c çekiniz.
Hemen Deniyorum.
Sezrax#6606
Maalesef Gene Düşmüyor Kum çakıl vs.
Bekliyorum pluginin amacı kum gibi şeylerin yere düşmesini engeller.
Ayrıca sunucuya hiç yük çıkarmaz hafif bir plugindir.
aproxthethat#1693
Kullandığın Spigot, Craftbukkit her neyse onu Spigot yap ve sunucuna uygun en güncel sürümü indir.Maalesef Gene Düşmüyor Kum çakıl vs.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!