Çözüldü Sunucuyu açıyorum kapanıyor!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cRipton
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.527
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cRipton

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
Minecraft
ardabugraka

Discord:

cRipton#6419

Merhaba dostlar vault eklentisini sildim tekrar yükledim sunucuyu açıyorum kapanıyor sildim açtım vaultu yine aynısı oluyor?

LOG :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Cmi hata veriyor, cmi pluginini güncellemeniz halinde tekrar hata verirse değerlendirelim.

merhaba cmi pluginini satın aldım ve artık güncel olmasına rağmen hala hata veriyor skript plugini çalışmıyor nasıl çözebilirim? @Mcdikmen

WatchDog, CMI, PlaceholderApi, BentoBox eklentileri hatalı, eklentilerin güncel olduğundan emin olun.

Spigot güncellemeyi deneyebilirsin aslında.

Tekrar güncel log dosyanızı paylaşır mısınız ?

PlaceholderAPI plugininizi güncelleyebilir misiniz?

son sürüm zaten 2.10.9

Acaba Mysql bağlantınızı yanlış yapmış olabilir misiniz burada büyük olsılıkla öyle olduğunu söylüyor ? Olası bir durum, bir kontrol edin lütfen hatta, öncelikli olarak bütün eklentileri yaml'a çevirin mysql'e bağladığınız.

Eğer hata mysql'den dolayı değilse sunucu tıkanıyor sanırım bu yüzden spigot.yml'da bulunan timeout-time'ı düzenleyebilirsiniz belki bir nebze çözebilir.

protocolib güncelledim Sonuç hala aynı kapanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl