Asaf#0007
Sunucudaki eklentilerin dosyaları hazır ise bir yerden aldıysanız eklentileri dosyaları aldığınız kişi mysql'e bağlamış olabilir configlerde genelde bu tarz bir alan vardır burada storage yazabilir farklı bir şey yazabilir bunları mysql ise json-yml yazar yukarıda mevcut methodlar onlar ile değiştirin sorun çözülecektir diye düşünüyorum. Ayrıca spigot.yml'da timeout-time var bu 20 dir 25 veya 30 yapıp tekrar deneyin.açıkçası anlamadım biraz daha detay verirmisiniz ne yapmam gerekiyor @Qsaf
Asaf#0007
Rica etsem baslat.bat'I atabilir misiniz ?açıkçası anlamadım biraz daha detay verirmisiniz ne yapmam gerekiyor @Qsaf
cRipton#6419
Asaf#0007
Farkettim başlat.bat'ı atarsanız tahminim üzerinden bir şey söyleyebilirim.hiçbir paket almadık direk spigot üzerinden indirildi pluginler
Sunucu ram miktarı yetmiyor dostum :D Sunucu uzun süre "havada kalıyor" kısaca lag giriyor çok fazla ve crash verip kapanıyor. Vault yüklediğinde çoğu eklenti devreye girdiği için öyle oldu kısaca local'de 3-4 verip açarsan bence bir sorun olmaz genel bir hata yok çünkü eklentilerde.@Echo off
:start
java -d64 -server -Xmx1524m -Duser.language=en -Duser.region=EN -Dfile.encoding=UTF-8 -jar spigot.jar -nogui
echo Sunucu 10 saniye icinde yeniden baslatilacak.
ping 1.1.1.1 -n 1 -w 10000 >NUL
goto start
Sunucu düşük gb şuan sadece plleri yapmak için batihosttan açıldı en düşüğü daha sonra yükseltilecek
Asaf#0007
Hayır fakat 20'e alabilirsin bunun artması fazla crash'e sebep verir diye biliyorum. Dediğim gibi sunucudaki skriptler 16945 ms'de yüklenmiş ram yetersiz.peki bunda bir sorun varmı @Qsaf
Asaf#0007
Script klasöründe otomatik oluşan 7 tane skript oluyor olay olup olmaması değil sunucu ram'i yetersiz olduğu için sunucu crash veriyor.direk skript yok sunucuda jar ı attım kapanıyor
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!