Keopsfenks#3642
launcher client olmuyor mu?Bunun için Client lazım, clientiniz var mı?
launcher var eğer client'se evetBunun için Client lazım, clientiniz var mı?
Keopsfenks#3642
Bilmiyordum teşekkür ederim.Launcher masaüstündeki simgeye tıkladığınızda karşıınıza çıkan arayüzdür ve bu arayüz sizin oyununuzu başlatır yani Client'i.
Client içerisine şifreli bir kod yazarsanız ve bunu sunucunun giriş lobisinde kontrol edersiniz, kodlar uyuşuyor ise sunucuya alır şifresini girer lobiye aktarır vs. Şifre uyuşmuyorsa da kick atar "*.com" sitemizden launcherimizi indirip giriş yapınız mesajını yazabilirsiniz.
oyun içi bir plugin gibi birşey yüklemiz lazım'mı bu işlerde yeni sayılırız'daLauncher masaüstündeki simgeye tıkladığınızda karşıınıza çıkan arayüzdür ve bu arayüz sizin oyununuzu başlatır yani Client'i.
Client içerisine şifreli bir kod yazarsanız ve bunu sunucunun giriş lobisinde kontrol edersiniz, kodlar uyuşuyor ise sunucuya alır şifresini girer lobiye aktarır vs. Şifre uyuşmuyorsa da kick atar "*.com" sitemizden launcherimizi indirip giriş yapınız mesajını yazabilirsiniz.
teşekkür ederimYapımınaDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
mcp Client indirip içerisine kodlar yazmalısınız, minecraft java üzerine yazıldı yani client java ile.@ImDarKs video'yu yapan arkadaşa attım fakat şey dedi bu java üzerinden yapılmış ama benim arkadaş C# ile yapmış nasıl yapabiliriz?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!