Çözüldü Sunucu'Ya özel launcher ile bağlanma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AliCeyhun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.112
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AliCeyhun

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
merhabalar, bizim bir arkadaş sunucu için özel launcher yaptı fakat bizim isteğimiz şöyle sunucuya sadece özel launcher'dan bağlananlar girebilcek yani normal minecraft ile sunucuya girmeye çalıştığı zaman bu sunucu sadece özel launcher ile girilmeli yazmasını istiyorum böyle birşey mümkünmü?

Bunun için Client lazım, clientiniz var mı?

Launcher masaüstündeki simgeye tıkladığınızda karşıınıza çıkan arayüzdür ve bu arayüz sizin oyununuzu başlatır yani Client'i.
Client içerisine şifreli bir kod yazarsanız ve bunu sunucunun giriş lobisinde kontrol edersiniz, kodlar uyuşuyor ise sunucuya alır şifresini girer lobiye aktarır vs. Şifre uyuşmuyorsa da kick atar "*.com" sitemizden launcherimizi indirip giriş yapınız mesajını yazabilirsiniz.

Launcher masaüstündeki simgeye tıkladığınızda karşıınıza çıkan arayüzdür ve bu arayüz sizin oyununuzu başlatır yani Client'i.
Client içerisine şifreli bir kod yazarsanız ve bunu sunucunun giriş lobisinde kontrol edersiniz, kodlar uyuşuyor ise sunucuya alır şifresini girer lobiye aktarır vs. Şifre uyuşmuyorsa da kick atar "*.com" sitemizden launcherimizi indirip giriş yapınız mesajını yazabilirsiniz.
Bilmiyordum teşekkür ederim.

oyun içi bir plugin gibi birşey yüklemiz lazım'mı bu işlerde yeni sayılırız'da

@ImDarKs video'yu yapan arkadaşa attım fakat şey dedi bu java üzerinden yapılmış ama benim arkadaş C# ile yapmış nasıl yapabiliriz?

@ImDarKs video'yu yapan arkadaşa attım fakat şey dedi bu java üzerinden yapılmış ama benim arkadaş C# ile yapmış nasıl yapabiliriz?
mcp Client indirip içerisine kodlar yazmalısınız, minecraft java üzerine yazıldı yani client java ile.
c# kodlarında gizli bir cmd oluşturun ve oraya client başlatma kodlarını yazın oyununuz başlayacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl