maadenci
ilk sunucumu açtığım zamanlar daha 1.8 vardı o zamanlar skript çok lag yapıyor diyorlardı şuan 1.18 çıkmış çok değişmiş olabilir emin değilim.Neden Skript'e ön yargılısınız? İstediklerinizi birkaç satır kodla oyuna ekleyebilirsiniz. Eğer diyorsanız ki Skript kullanmak istemiyorum, komut bloklarıyla yapılabilir diye biliyorum.
maadenci
command kazma:
trigger:
give diamond pickaxe of efficiency 10 to player
equip player with diamond armor of unbreaking 7
give diamond sword of sharpness 20 to player
teşekkürler oldu bunu opler dışında kimse yapamıyor değil mi? Yetkilendirme göremedim deEssentials > Config.Yml > unsafe-enchantments: Kısmı falsedir onu true yapın. Cevabınızı bekliyorum.
efepltt
Normal bir minecraft'da sharpness 7 yapanı görmedim şuana kadar. :;pteşekkürler oldu bunu opler dışında kimse yapamıyor değil mi? Yetkilendirme göremedim de
en son sunucumu yıllar önce açmıştım şimdi eğlencesine açıcağım ve tek başımayım sora sora hallediyorum :;pNormal bir minecraft'da sharpness 7 yapanı görmedim şuana kadar. :;p
Elinize büyü basmak istediğiniz eşyayı alıp, /enchant komutunu yazarak o eşya için kullanılabilir büyüleri görebilirsiniz.
/enchant sharpness 9999 - Komutunu bile uyguluyabilirsin.. (Ama dikkat et oyunculara kaptırmaa.)
efepltt
Estağfurullah, istediğin kadar soru sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince.en son sunucumu yıllar önce açmıştım şimdi eğlencesine açıcağım ve tek başımayım sora sora hallediyorum :;p
konu kapanabilir
lavingxd
Bu konuda bilginiz yok gibi bahsettiğim yöntemle yapabiliyoruz. Onun dışında /enchant sharpness 9999 yazarsanız işlem başarısız olur.Normal bir minecraft'da sharpness 7 yapanı görmedim şuana kadar. :;p
Elinize büyü basmak istediğiniz eşyayı alıp, /enchant komutunu yazarak o eşya için kullanılabilir büyüleri görebilirsiniz.
/enchant sharpness 9999 - Komutunu bile uyguluyabilirsin.. (Ama dikkat et oyunculara kaptırmaa.)
Sadece enchant yetkisi olanlar yapabilir.teşekkürler oldu bunu opler dışında kimse yapamıyor değil mi? Yetkilendirme göremedim de
dediğinizi yaptım ve oldu konu bittiBu konuda bilginiz yok gibi bahsettiğim yöntemle yapabiliyoruz. Onun dışında /enchant sharpness 9999 yazarsanız işlem başarısız olur.
Sadece enchant yetkisi olanlar yapabililir.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!