Tonlys
Merhaba @rodandr;
Bungeecord için minimum 3 GB Ram
Lobi için Minimum 4 GB Ram
Survival için ise 10 GB Ram Vermeniz uygun olacaktır.
Bizim önerimiz 12 GB Ramlik VDS Alıp bir adette 8 GB Ram vds alarak 20 GB Ram totalde kapasite sunmanızdır.
Uygun fiyatlı bir hosting provider arıyorsanız aşşağıdaki konuya bekleniyorsunuz.
⚡ vildoris.com.tr | 980 PRO NVMe Disk | %99,9 Uptime | En Uygun Fiyat | Memnun kalmazsan paran iade | İlk Ay %15 İndirim! ⚡
-*Tasarım içerisindeki fiyatlandırmalar değişiklik gösterebilir güncel fiyatlar için lütfen sitemizi (www.Vildoris.com.tr) ziyaret ediniz.*- -*BTK Yer sağlayıcı belgemizi görmek için lütfen tıklayınız.*- İlk ay %15 indirimi kullanmak için: ILKSIPARIS Kodunu kullanabilirsiniz (Sadece sunucu...www.mc-tr.com
hocam velocity kullanıyorum bungeecord değilBungeecord için 2-4 arası giriş çıkışlar yoğun olursa değişir,
Lobi Eklentisi İçin 3-4 arası fazlası ile yeter.
Survival için en az 8gb vermenizi ve sunucunuzu açmadan önce chunk yüklemesi yapmanızı öneririm chunk yüklemesi nasıl yaparım derseniz alt tarafa link bırakıyorum tıklarsanız detaylı bir anlatı sizi karşılar
TIKLA
Tabi bu verdiğim veriler sunucunun giriş çıkışlarına oyuncularınızın yaptığı farmlara göre değişir. 30 50 oyuncu varken timings raporu alırsanız size daha detaylı bir bilgi sağlarım.
Tonlys
fark etmez ona da 2 4 arası versen yeter maddi durumdan sorunun yoksa hepsini max olarak verirsen rahat rahat oynatırsın 50 oyuncuhocam velocity kullanıyorum bungeecord değil

benjamin17
Sunucular arası ana bağlantıyı sağlayan şey bungecorddur. Waterfall ve velocity gibi forklar bungecord üstünden geliştirme almıştır. Yani genel adı bungecorddur. Size yardım etmeye çalışan kişilere lütfen bungecord değil velocity kullanıyorum demek yerine lütfen yardımcı olmaya çalışan kişilere teşekkür ediniz.hocam velocity kullanıyorum bungeecord değil
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!