YaramazLimon
FORUMU BIRAKTI (GERI DONECEK)
Değil ama unity ile oyun yapma o basit bir şey :D kolayıma gitti neyse ankette karar verin <3Unity ne alaka la? O kodlama dili değil ki :C.
Değil ama unity ile oyun yapma o basit bir şey :D kolayıma gitti neyse ankette karar verin <3Unity ne alaka la? O kodlama dili değil ki :C.
GIMME A HTML TUT GIMME A HTML TUT GIMME A HTML TUT :C... (Tut = Tutorial)Değil ama unity ile oyun yapma o basit bir şey :D kolayıma gitti neyse ankette karar verin <3
TUT Deme TUTORİAL de TUT deyince aklımaTUTU geliyor TUTU diyincede TOTO geliyor TOTO deyincede iki tane arka yanak geliyor :C[DOUBLEPOST=1441281545,1441281403][/DOUBLEPOST]Üşenmez isem HTML Tutorial rehberi açarım ve veya video şeklinde tutorial çekerimGIMME A HTML TUT GIMME A HTML TUT GIMME A HTML TUT :C... (Tut = Tutorial)
Bana şuradan bir Java uzat :CTUT Deme TUTORİAL de TUT deyince aklımaTUTU geliyor TUTU diyincede TOTO geliyor TOTO deyincede iki tane arka yanak geliyor :C[DOUBLEPOST=1441281545,1441281403][/DOUBLEPOST]Üşenmez isem HTML Tutorial rehberi açarım ve veya video şeklinde tutorial çekerim
Bu gün üşeniyorum java'yı yarın anlatıcam ozaman[DOUBLEPOST=1441283129,1441283000][/DOUBLEPOST]Varsa bende alırım bi dal @LimonBerk
Merak ediyorum MineStove ismi aklına nerden geldi :D acaba bende yeni sunucu projelerime böle değişik değişik adlar mı koysam[DOUBLEPOST=1441283443][/DOUBLEPOST]Varsa bende alırım bi dal @LimonBerk
Benim bildiğim davşanlar havuç yer ne biçim davşansın sen burcu... :C[DOUBLEPOST=1441283597][/DOUBLEPOST]Senin ismin bundan sonra burcu :C @TheENDBana şuradan bir Java uzat :C
Yemeyeceğiz merak etme -.-Bu gün üşeniyorum java'yı yarın anlatıcam ozaman[DOUBLEPOST=1441283129,1441283000][/DOUBLEPOST]
Merak ediyorum MineStove ismi aklına nerden geldi :D acaba bende yeni sunucu projelerime böle değişik değişik adlar mı koysam[DOUBLEPOST=1441283443][/DOUBLEPOST]
Benim bildiğim davşanlar havuç yer ne biçim davşansın sen burcu... :C[DOUBLEPOST=1441283597][/DOUBLEPOST]Senin ismin bundan sonra burcu :C @TheEND
Wow... Ama o senin sorunun :C... (Screw the Java! Come to the (Life?) HTML!)TUT Deme TUTORİAL de TUT deyince aklımaTUTU geliyor TUTU diyincede TOTO geliyor TOTO deyincede iki tane arka yanak geliyor :C[DOUBLEPOST=1441281545,1441281403][/DOUBLEPOST]Üşenmez isem HTML Tutorial rehberi açarım ve veya video şeklinde tutorial çekerim
Kim dedi konuyu ben açıcam ekibimden c++ bilen veya java bilen girip konuyu açıcak :) HTML rehberi için daha erken zaten, insanları sinir etmektede üstüne yok tebrik ediyorum seni.[DOUBLEPOST=1441323159,1441322416][/DOUBLEPOST]Ve konumu baltalama lütfen ''ay bu java ve C++ nerden bilecek ehi bu limonberk gerizekalı ben sizden üstünüüğğm ay bana itaat ein yoksa sizi .... '' ne zaman bir konuma gelsen anca beni veya ekibimin projelerini küçümsersin sen ne kadar aşağılık birisisin sen ya haddini bil !Java, C++ ve HTML bilmiyorsun.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!