Sunucunuzun tutması için...

Bir sonraki rehber ne olsun ?

• C++

Oy: 1 9,1%
  • Java

Oy: 5 45,5%
  • Unity ile oyun yapma

Oy: 1 9,1%
  • skript

Oy: 2 18,2%
  • HTML Tutorial

Oy: 2 18,2%

• Kullanılan toplam oy
    11
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GIMME A HTML TUT GIMME A HTML TUT GIMME A HTML TUT :C... (Tut = Tutorial)
TUT Deme TUTORİAL de TUT deyince aklımaTUTU geliyor TUTU diyincede TOTO geliyor TOTO deyincede iki tane arka yanak geliyor :C[DOUBLEPOST=1441281545,1441281403][/DOUBLEPOST]Üşenmez isem HTML Tutorial rehberi açarım ve veya video şeklinde tutorial çekerim

TUT Deme TUTORİAL de TUT deyince aklımaTUTU geliyor TUTU diyincede TOTO geliyor TOTO deyincede iki tane arka yanak geliyor :C[DOUBLEPOST=1441281545,1441281403][/DOUBLEPOST]Üşenmez isem HTML Tutorial rehberi açarım ve veya video şeklinde tutorial çekerim
Bana şuradan bir Java uzat :C

Varsa bende alırım bi dal @LimonBerk
Bu gün üşeniyorum java'yı yarın anlatıcam ozaman[DOUBLEPOST=1441283129,1441283000][/DOUBLEPOST]
Varsa bende alırım bi dal @LimonBerk
Merak ediyorum MineStove ismi aklına nerden geldi :D acaba bende yeni sunucu projelerime böle değişik değişik adlar mı koysam[DOUBLEPOST=1441283443][/DOUBLEPOST]
Bana şuradan bir Java uzat :C
Benim bildiğim davşanlar havuç yer ne biçim davşansın sen burcu... :C[DOUBLEPOST=1441283597][/DOUBLEPOST]Senin ismin bundan sonra burcu :C @TheEND

Bu gün üşeniyorum java'yı yarın anlatıcam ozaman[DOUBLEPOST=1441283129,1441283000][/DOUBLEPOST]
Merak ediyorum MineStove ismi aklına nerden geldi :D acaba bende yeni sunucu projelerime böle değişik değişik adlar mı koysam[DOUBLEPOST=1441283443][/DOUBLEPOST]
Benim bildiğim davşanlar havuç yer ne biçim davşansın sen burcu... :C[DOUBLEPOST=1441283597][/DOUBLEPOST]Senin ismin bundan sonra burcu :C @TheEND
Yemeyeceğiz merak etme -.-

Wow... Ama o senin sorunun :C... (Screw the Java! Come to the (Life?) HTML!)

Bizim milletimiz üşengeçtir. Emek vermeden yemek isteyen bir oyuncu kitlesine sahip olduğumuz sürece bu tür zor sunucular Türkiye'de tutmayacaktır.

Bu arada forumda bir işe yarayacağını duymak beni sevindirdi açıkçası. Böyle devam et.

Java C++ veya HTML TUTORİAL'ları için şuan çok erken olduğu için skript'den başlayalım diyecem

Java, C++ ve HTML bilmiyorsun.

Java, C++ ve HTML bilmiyorsun.
Kim dedi konuyu ben açıcam ekibimden c++ bilen veya java bilen girip konuyu açıcak :) HTML rehberi için daha erken zaten, insanları sinir etmektede üstüne yok tebrik ediyorum seni.[DOUBLEPOST=1441323159,1441322416][/DOUBLEPOST]Ve konumu baltalama lütfen ''ay bu java ve C++ nerden bilecek ehi bu limonberk gerizekalı ben sizden üstünüüğğm ay bana itaat ein yoksa sizi .... '' ne zaman bir konuma gelsen anca beni veya ekibimin projelerini küçümsersin sen ne kadar aşağılık birisisin sen ya haddini bil !
erenbulbul skype gelsene sen bi küfürsüz adam gibi konuşucaz ama mic açacaksın bakalım sen sadece bir klavye bebesimisin ona bakıcam gelirmisin bi ? dead.headtr[DOUBLEPOST=1441323315][/DOUBLEPOST]Ve herşeyide sallama :C tamam mı şimdi konuyu baltalama ve mesajını sil[DOUBLEPOST=1441323720][/DOUBLEPOST]merhabalar skript dersinden vaz geçtim hangi dersi istersiniz C++ Java bu ikisinden birini seçin ve video çeklinde mi olsuın resimli anlatım mı onu seçin ve derse başlıyalım ama bu dersler çalışılacak uleyn yoksa sınıfta bırakırım :C ve ilk başta fazla bir şey yapmıyacaz temel şeyleri göstericem sonra daha ayrıntılı bir şekilde anlatıcam bir ders en az 10 bölüm sürecektir iyi günler dilerim...
@msafyurek @Davşan @Rayandu @TheEND @_Spiderus_

Java, video koyabilirsin konuya ama anlaşılabilir olması için mutlaka yazılı olarak anlat.

Son düzenleme:
Anlatımları yarına erteleyeceğim :) internet faturasını ödemedim :D ve şimdi gitmeye üşeniyorum telefondan giriyorum :C

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl