GöktuğYeşil#8808
Bu Zaten yeni Başlayacakların bilmesi Gereken Temel Kurallar Gelişmiş Şeklini Yapacağım Gelen oylama sonuundaBazı kısımlarda fikir ayrılığı yaşasamda güzel konu fakat,eksiği çok fazla geliştirirsen daha iyi olur diye bekliyorum.
Bence genel ve gelişmiş şeklinde yapman mantıksız.Önerim Seri şeklinde yapman.Mesela işte ilk baş kadroyu hazırlayın sonra şu bu diye kendin sanki baştan kuruyormuşsun gibi anlatırsan daha iyi olur diye düşünüyorum.En azından emeğine sağlık rep verdim.Bu Zaten yeni Başlayacakların bilmesi Gereken Temel Kurallar Gelişmiş Şeklini Yapacağım Gelen oylama sonuunda
GöktuğYeşil#8808
Teşekürler Senin Dedigin Şeklinde Detaylı versyonunu Hazırlıyorum Bugün Onuda Yayınlarım Geniş Açılı Anlatım OlarakBence genel ve gelişmiş şeklinde yapman mantıksız.Önerim Seri şeklinde yapman.Mesela işte ilk baş kadroyu hazırlayın sonra şu bu diye kendin sanki baştan kuruyormuşsun gibi anlatırsan daha iyi olur diye düşünüyorum.En azından emeğine sağlık rep verdim.
GöktuğYeşil#8808
Detaylı Anlatım kısmını aşagıya linkini koydumGuzel ve yararli bir konu oldugunu dusunuyorum konuyu birazcik daha detaylandirilirsa sabitlenebilir de bence
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!