- Elmaslar
- 57
- Puanlar
- 8.860
Herkeze Merhaba Dostlarım;
Konunun Başlığından da Anlayacağınız Üzere Sunucunuzun Tutulması İçin Gereken Bazı Temel Kuralları Söyleyeceğim
Bu Kuralları Tecrübeler İle Ortaya Koyduğum Uydurma Bilgiler Değildir
1
Sunucunuzda Bazı hileleri Yasaklayın Mesela Fly , Nuker Vb. Hackleri Yasaklamalısınız Ama Xray Gibi Zararsız
Hackleri Açık Bırakın
2
Sunucunuzda Kufur , Reklam , Hakaret VB. Kelimeleri Engelleyin
3
Değişik Eklentiler Getirin Başka Sunucularda Olmayıp Sizde Olan Özellikleriniz Olsun Siz Değil Onlar Size Özensin
4
Sunucunuzda Eventleri Belli Saatler Aralığında Yapın
5
Plugin Paketiniz Rengarek Olmasın Mesela Bir Tab Da Max 3 Renk Olsun
6
En Önemlisi Adaletir Sunucunuzda Adalet Olmaz İse Belli Bir Yerden Sonra Sunucunuz Batar Oyle Bir Adaletiniz Olsun ki
Adam 5000TL Bağışlasa Bile Kufur Ettiginde Gerekeni Yapın
7
Sağlam Bir Kadroya İhtiyacınız Vardır Özellikle Sunucunuzun İlk Açıldığı zamanlar Sunucunuzla Ne Kadar
İlgilenirseniz O kadar Oyuncu Gelir
8
Sunucunuzun Reklamını Yapmanız Lazım Ama Bu Reklamlar Başka Sunucularda Degil Forum Sayfalrında Örnegin
MCTR deki Minecraft Türk Sunucular Bolumunde Yapabilirsiniz
Bu Bilgilerin Hiçbiri Uydurma Değildir Yaklaşık 3 Yıldır Bu iş İle Uğraşıyorum ve 3 Yıl İçerisinde Öğrendiğim bazı Bilgileri
Sizin İle Paylaştım Güzel Bir İlgi Gelir İse Daha Detaylı şekilde Anlatacağım
DAHA DETAYLI ANLATIM İÇİN TIKLA
Konunun Başlığından da Anlayacağınız Üzere Sunucunuzun Tutulması İçin Gereken Bazı Temel Kuralları Söyleyeceğim
Bu Kuralları Tecrübeler İle Ortaya Koyduğum Uydurma Bilgiler Değildir
1
Sunucunuzda Bazı hileleri Yasaklayın Mesela Fly , Nuker Vb. Hackleri Yasaklamalısınız Ama Xray Gibi Zararsız
Hackleri Açık Bırakın
2
Sunucunuzda Kufur , Reklam , Hakaret VB. Kelimeleri Engelleyin
3
Değişik Eklentiler Getirin Başka Sunucularda Olmayıp Sizde Olan Özellikleriniz Olsun Siz Değil Onlar Size Özensin
4
Sunucunuzda Eventleri Belli Saatler Aralığında Yapın
5
Plugin Paketiniz Rengarek Olmasın Mesela Bir Tab Da Max 3 Renk Olsun
6
En Önemlisi Adaletir Sunucunuzda Adalet Olmaz İse Belli Bir Yerden Sonra Sunucunuz Batar Oyle Bir Adaletiniz Olsun ki
Adam 5000TL Bağışlasa Bile Kufur Ettiginde Gerekeni Yapın
7
Sağlam Bir Kadroya İhtiyacınız Vardır Özellikle Sunucunuzun İlk Açıldığı zamanlar Sunucunuzla Ne Kadar
İlgilenirseniz O kadar Oyuncu Gelir
8
Sunucunuzun Reklamını Yapmanız Lazım Ama Bu Reklamlar Başka Sunucularda Degil Forum Sayfalrında Örnegin
MCTR deki Minecraft Türk Sunucular Bolumunde Yapabilirsiniz
Bu Bilgilerin Hiçbiri Uydurma Değildir Yaklaşık 3 Yıldır Bu iş İle Uğraşıyorum ve 3 Yıl İçerisinde Öğrendiğim bazı Bilgileri
Sizin İle Paylaştım Güzel Bir İlgi Gelir İse Daha Detaylı şekilde Anlatacağım
DAHA DETAYLI ANLATIM İÇİN TIKLA
Son düzenleme: