Bu koruma eklentisi sizce yararlı mı?

• Gerçekten yararlı bir eklentiye benziyor.

Oy: 9 47,4%
  • Beklediğim gibi değildi. Ancak gider var :3

Oy: 10 52,6%

• Kullanılan toplam oy
    19
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gizli bir yere koysan anlamı kalmaz zaten sunucuya giren kişi o tabelayı görmedikten sonra.

Ayrıca olarak eZProtector veya CasualProctector gibi eklentilerle forge, labymod gibi bir sürü clienti devre dışı bırakıp riskini düşürebilirsiniz.

Evet, bu eklentiler sayesinde de çalınma oranını düşürebiliyoruz ama yine de önüne geçemiyoruz. Birde TNT patlatan bir eklenti de varmış ?

Evet, bu eklentiler sayesinde de çalınma oranını düşürebiliyoruz ama yine de önüne geçemiyoruz. Birde TNT patlatan bir eklenti de varmış ?
TNT'leri devre dışı bırakabilir zaten çalan kişi istediği kadar çalabiliyor, sırf bu yüzden map yaptırma fikrimden vazgeçip internetten map arıyorum, çünkü çalacaklarını biliyorum. :/

TNT'leri devre dışı bırakabilir zaten çalan kişi istediği kadar çalabiliyor, sırf bu yüzden map yaptırma fikrimden vazgeçip internetten map arıyorum, çünkü çalacaklarını biliyorum. :/

Uzun lafın kısası bu olayın önüne geçemiyoruz ama yapacak bir şey yok. Yine de bu güzel eleştirisel yorumların için teşekkür ederim ? ☕

Keşke kesin çözüm olsa sırf harita çalınır diye kendi sunucuma harita satın alamıyorum -_-

Bende sunucu acma yolundayım ve önce buraları okumakta fayda var diyip geldim güzel bir konu olmus <3
sadece benim acıcağım sürümde olmaması beni üzdü.

Bu eklenti artık çok kolay bir şekilde bypasslanabiliyor. Kimseye tavsiye etmiyorum, boşuna yer kaplamasın. SpigotGuard, CasualProtector gibi eklentiler işinize yarayacaktır.

Bu eklenti artık çok kolay bir şekilde bypasslanabiliyor. Kimseye tavsiye etmiyorum, boşuna yer kaplamasın. SpigotGuard, CasualProtector gibi eklentiler işinize yarayacaktır.
Spigot Guard Ücretli Diye Biliyorm

Çok güzel anlatın ellerine sağlık ♥️. Bende bundan bahsediyorum aslında.​
Bende sunucu acma yolundayım ve önce buraları okumakta fayda var diyip geldim güzel bir konu olmus <3
sadece benim acıcağım sürümde olmaması beni üzdü.​
Bu eklenti artık çok kolay bir şekilde bypasslanabiliyor. Kimseye tavsiye etmiyorum, boşuna yer kaplamasın. SpigotGuard, CasualProtector gibi eklentiler işinize yarayacaktır.​
Spigot Guard Ücretli Diye Biliyorm​
Görebileceğin en sağlam korumadır. Sonuna kadar değer. Kullanıyorum bende ve memnunum.​

Dostlar, görüldüğü gibi konuyu 2019 yılının ilk aylarında açmışım. O zamanların en iyisi bu sayılabilirdi. Sizlerde haklısınız ? ?

Dostlar, görüldüğü gibi konuyu 2019 yılının ilk aylarında açmışım. O zamanların en iyisi bu sayılabilirdi. Sizlerde haklısınız ? ?
Bazı yıkıklar yorum kastığı için eski konular hortlayabiliyor. Kusura bakma reyiz. Bu arada tekrardan hoş geldin! <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl