Rehber SUNUCUNUZU KORUYUN!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _BaRiS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.927
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önceki konular gibi gereksiz ve yetersiz. Anlaşılmayan bir nokta var, o da şu; botların yarattıgı asıl etki sunucuya girmeleri değil, aksine giremeyip bir trafik oluşturması. Bu durumda CPU kullanımı fırlar gider ve makineyi kendine getiremezsin. O yüzden authme ile ip block yapman veya sunucuyu premium moda geçirmen bir şey ifade etmiyor.

Sanırım bu rehber konuları sonsuz bir döngü falan.

Arkadaşlar anlaşıldı, yanlış bir bilgi üzerine konu açılmış olabilir fakat sizinde bu sebepten ötürü biriktirdiğiniz kini kusmanıza gerek yok. Kırmayın insanların kalbini. Bu gün varız, yarın yokuz. Basit bir şekilde "Dostum yanlış biliyorsun, o şekilde olmaz bu şekilde olur." diyebilirsiniz. Cahil, Gereksiz, Saçma gibi kalp kırıcı ve kışkırtıcı yorumlara hiç gerek yok. Gerçekten bu forumda gereken en son şey.

Arkadaşlar anlaşıldı, yanlış bir bilgi üzerine konu açılmış olabilir fakat sizinde bu sebepten ötürü biriktirdiğiniz kini kusmanıza gerek yok. Kırmayın insanların kalbini. Bu gün varız, yarın yokuz. Basit bir şekilde "Dostum yanlış biliyorsun, o şekilde olmaz bu şekilde olur." diyebilirsiniz. Cahil, Gereksiz, Saçma gibi kalp kırıcı ve kışkırtıcı yorumlara hiç gerek yok. Gerçekten bu forumda gereken en son şey.
ne alakası var? kalbini kırmak için söylemedim, buradaki alakasız bilgilere sırt yaslayıp, "He tamam, bu kadar kolaya açalım biz de" diyen bir tayfa var. Bu yüzden tepkim katı, ve bu yüzden bu kadar vurguluyorum.

ne alakası var? kalbini kırmak için söylemedim, buradaki alakasız bilgilere sırt yaslayıp, "He tamam, bu kadar kolaya açalım biz de" diyen bir tayfa var. Bu yüzden tepkim katı, ve bu yüzden bu kadar vurguluyorum.
Bu mesajı sadece sana yazdığımı hatırlamıyorum dostum.

Güvenlik duvarı dışında gerisi fıs. Premium yapmak korumak mı? Yada Authme ülke engellemek. :;p

Tabi güvenlik duvarıda bunlara göre iyi ama başka taraftan bakınca oda fıs.

bu konuda bilgisiz olduğun belli motdkiller gibi bir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl