Çözüldü Sunucunuzda kaç plugin var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dolandirici

Fırında Isıttığım İlk Taş
MinePass
Elmaslar
44
Minecraft
LordRafet

Discord:

rafetd

Serverı olabildiğince optimize etmeye çalışıyorum ama eklenti listesi giderek büyüyor. Tabi ki eklenti sayısından çok eklentinin içeriği önemli ama merak ediyorum sunucunuzda bir oyun modu için kaç eklenti var ortalam?

Skyblock için ortalama 70 - 80 eklenti kullanıyorum bu sunucu özelliklerine göre değişkenlik gösterebilir

Skyblock için 70 eklenti Survival için 110 eklenti mevcut

90 - 100 Arası ama optimizasyon iyi olursa pek bir problem çıkacağını sanmıyorum.

Towy sunucum var ortlama 112 bende var

Optimizasyonun iyise istediğin kadar plugin kullanabilirsin. (abartmadıkça)

smp modu için 90 kullanıyorum, fakat bir sunucuda pluginin az olması optimize olduğu, çok olması optimize olmadığı anlamına gelmez, tavsiye olarak söyleyebileceğim şey mümkün olan tüm pluginleri mysql bağlaman, bu sayede pluginin çok olsa dahi sorun yaşamazsın ve performansın ciddi oranda artar.

BoxPvP için 42 plugin kullanıyorum.

Skyblock yapıyorum şuanda ve 142 eklenti var trnin en dolusunu yapıyorum ve en iyisi olduğunada inanıyorum oyuncular hiç boş kalmıyor hep bir etkinlik var.

Sunucu Planım Yok Ama ortalama Kaliteli bir server 60-80 Plugin normal karsılanabilir

Aktif 4 oyun modum için:
Towny - 109
Survival - 98
BoxPvP - 73
SkyBlock - 96

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl