Çözüldü SUNUCUMDAKİ LAG SORUNU

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilker süygün

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
7
Minecraft
sadsa

Discord:

asdsad

MERHABALAR 6 GB LIK SUNUCUM VAR SUNUCMDA SADECE OP SKYBLOCK VAR VE TPS DÜŞÜKLÜĞÜ YAŞIYORUM SORUN NEDİR

Bu sorun pluginlerden kaynaklı olabilir bizimle pluginleri paylaşabilirsiniz. Eğer pluginlerde sorun yoksa aldığınız hosting firmasına destek talebi açarsanız serverinizde inceleme yaparlar ve sorunu çözmeye çalışabilirler.

MERHABALAR 6 GB LIK SUNUCUM VAR SUNUCMDA SADECE OP SKYBLOCK VAR VE TPS DÜŞÜKLÜĞÜ YAŞIYORUM SORUN NEDİR
Bu kadar az bir bilgi ile yardımcı olamayız. Sunucunuzun loglarını ve TPS değerlerini atar mısınız?

Sunucuyu düzensiz yönetiyorsundur önüne ne gelirse atıyorsundur sunucuya

SUNUCUMDA ÖNÜME NE GELİYORSA ATMIYORUM 1 2. TPS EM BAZEN 3 BAZEN 7 FALAN OLUYOR PL SİLİYORUM SKRİPT SİLİYORUM DÜZELME YOK ACABA HOST DAN OLABİLİRMİ BU ARALAR HERKEZDE SORUN ÇIKMAYA BAŞLADİ BU HOST DA

Makine sağlayıcınızın adı ne? Eklenti listesini atabilir misiniz?

Timings raporu alin

Son düzenleme:
timings nedir ? paper spigot mudur ?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

nasil alicagim raporu ?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
alin timings raporum sw lagdan ölüyor napmaliyim
Ben de tam timing almanın nasıl olduğunu gösterecektim.
1 - Entity sayın (İşlemcinden kaynaklanır)
2 - bir skript var sunucunu resmen yok ediyor :D

ENTİTY NASİL İŞLEMCİ YANİ ? ALDIGIM HOST DANMİ KAYNAKLİ

Ben de tam timing almanın nasıl olduğunu gösterecektim.
1 - Entity sayın (İşlemcinden kaynaklanır)
2 - bir skript var sunucunu resmen yok ediyor :D
PEKI YA O ASKYBLOCKLAR NELER ? ONLARDA NE SORUN VAR

PEKI YA O ASKYBLOCKLAR NELER ? ONLARDA NE SORUN VAR
O sunucunun ana eklentisi olduğu için aslında onu her türlü kullanacaksın zaten :D Ama sezonlar yapmayı deneyebilirsin örnek veriyorum 1. sezondan 2. sezona geçerken tüm adalar sıfırlanabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl