ilker süygün
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 7
- Minecraft
- sadsa
Discord:
asdsad
asdsad
Alpho320#9202
Bu kadar az bir bilgi ile yardımcı olamayız. Sunucunuzun loglarını ve TPS değerlerini atar mısınız?MERHABALAR 6 GB LIK SUNUCUM VAR SUNUCMDA SADECE OP SKYBLOCK VAR VE TPS DÜŞÜKLÜĞÜ YAŞIYORUM SORUN NEDİR
asdsad
MERHABALAR 6 GB LIK SUNUCUM VAR SUNUCMDA SADECE OP SKYBLOCK VAR VE TPS DÜŞÜKLÜĞÜ YAŞIYORUM SORUN NEDİR
asdsad
timings nedir ? paper spigot mudur ?Timings raporu alin
nasil alicagim raporu ?Timings raporunu bana ulaştırırsan yardımcı olurum
Ben de tam timing almanın nasıl olduğunu gösterecektim.timings nedir ? paper spigot mudur ?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
nasil alicagim raporu ?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
alin timings raporum sw lagdan ölüyor napmaliyimDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
asdsad
Entityden önce şu skript sorununu hallet bence. Entity için evet, hostun verdiği makinedeki işlemciden kaynaklıENTİTY NASİL İŞLEMCİ YANİ ? ALDIGIM HOST DANMİ KAYNAKLİ
asdsad
PEKI YA O ASKYBLOCKLAR NELER ? ONLARDA NE SORUN VARBen de tam timing almanın nasıl olduğunu gösterecektim.
1 - Entity sayın (İşlemcinden kaynaklanır)
2 - bir skript var sunucunu resmen yok ediyor :D
O sunucunun ana eklentisi olduğu için aslında onu her türlü kullanacaksın zaten :D Ama sezonlar yapmayı deneyebilirsin örnek veriyorum 1. sezondan 2. sezona geçerken tüm adalar sıfırlanabilirPEKI YA O ASKYBLOCKLAR NELER ? ONLARDA NE SORUN VAR
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!