mericbozkurt#2650
isimden dolayı diye dier kısa isimleride denedim onlardada sorun var aga ya[DOUBLEPOST=1498481865,1498480841][/DOUBLEPOST]DENEMEDostum Büyük İhtimal İsmin Çok Uzun.
KANKA BENİM LA Ahmet Safiyee ikra neyse plugin ismi tablist?Kullandığın pluginin ismini alabilirmiyim özel değilse.
-
AnimatedNick di galiba sürümü güncelleKANKA BENİM LA Ahmet Safiyee ikra neyse plugin ismi tablist?
Güncelliyeceğim fakat 10 dolar istiyor ben pl paketini indirdim sanırım bu pl yi silmem gerekebiliri deilmi?AnimatedNick di galiba sürümü güncelle
zaten onu 1 kere satın alırsan daha para vermene gerek kalmaz sürekli indirebilirsin demkki crack kullanıyorsun. Animatednames'i sil düzelir.Güncelliyeceğim fakat 10 dolar istiyor ben pl paketini indirdim sanırım bu pl yi silmem gerekebiliri deilmi?
programı sildim fakat düzelmez dmizaten onu 1 kere satın alırsan daha para vermene gerek kalmaz sürekli indirebilirsin demkki crack kullanıyorsun. Animatednames'i sil düzelir.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!