Çözüldü SUNUCUMDA TAB SORUNU

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xRawiax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.294
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xRawiax

İnsanlara Güvenim Yok -Baboş xRawiax :)
Elmaslar
30
ÖNCELİKE SELAMIN ALEYKÜM BEN BİR OP PRİSON PAKETİ İNDİRDİM YAKLASIK 1 2 HAFTADIR KENDİ PLUGİNLERİMİDE EKLEYİP EFSANE BİR SUNUCU YAPACAIM AMA SU SORUNU AYARLAYAMADIM TABDA BİR SORN VAR
o03jv2.png

ARKADAŞLAR BUNUN SORUNUNU BİLEN VARSA SÖYLEYEBİLRMİ

Kullandıgın plugin yeni versiyonu indir

Dostum Büyük İhtimal İsmin Çok Uzun.

Dostum Büyük İhtimal İsmin Çok Uzun.
isimden dolayı diye dier kısa isimleride denedim onlardada sorun var aga ya[DOUBLEPOST=1498481865,1498480841][/DOUBLEPOST]DENEME
Adsız.png
[DOUBLEPOST=1498482406][/DOUBLEPOST]
  • DENEME 2
    logo.png

Kullandığın pluginin ismini alabilirmiyim özel değilse.

Kullandığınız Eklenti destekliyormu ? Lütfen konuya veya yoruma kullandığınız plugini yazarsanız arkadaşlarımız daha kolay yardımcı olurlar.

Güncelliyeceğim fakat 10 dolar istiyor ben pl paketini indirdim sanırım bu pl yi silmem gerekebiliri deilmi?
zaten onu 1 kere satın alırsan daha para vermene gerek kalmaz sürekli indirebilirsin demkki crack kullanıyorsun. Animatednames'i sil düzelir.

zaten onu 1 kere satın alırsan daha para vermene gerek kalmaz sürekli indirebilirsin demkki crack kullanıyorsun. Animatednames'i sil düzelir.
programı sildim fakat düzelmez dmi

Configde Belki Sıkıntı Vardır Bir Kontrol Et Enbaştan

kullandigin pluginde suffixi ve prefixi değiştir onun yerine bir şey ekle eğer animatednames kullaniyor isen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl