Çözüldü Sunucumda mesaj gelince giren anlık giren drop

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan noobalow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 218
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

noobalow

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
5
Minecraft
metene

Discord:

_mtn__

Sunucuda bazı oyuncular arada chate bir şey yazıldığı zaman
anlık drop girdiğini söylüyor hatta bazıları için 5 6 saniye falan sürdüğünü söylüyor
neden olabilir.

Genellikle TPS'den kaynaklanıyor diye biliyorum. TPS'inizi kontrol etmenizi spark adlı sistemden kontorl edip optimizasyon yapmanızı öneririm.

Genellikle TPS'den kaynaklanıyor diye biliyorum. TPS'inizi kontrol etmenizi spark adlı sistemden kontorl edip optimizasyon yapmanızı öneririm.
1769001600364.webp

tps bu şekilde girdiği gibi baktım ama tps'de bir sorun yok

Merhaba sohbetten sunucu kastığını ilk defa görüyorum. Belkide oyuncunun bilgisayar sistemi çok zayıf birşeyse her mesaj geldiğinde özel texture yüklendiğği için sohbete bu sebeple oluyor olabilir tüm oyuncularmı bunu söylüyor?
Tüm oyuncular söylemiyor bazı kişiler söylüyor sadece bende ilk defa duydum yani çok garip. Birinin 4060'lı sistemi var ona rağmen oluyor falan dedi 2-3 saniye

Tüm oyuncular söylemiyor bazı kişiler söylüyor sadece bende ilk defa duydum yani çok garip. Birinin 4060'lı sistemi var ona rağmen oluyor falan dedi 2-3 saniye
Minecraftta drop sorununun birçok etkeni vardır ancak bunun sizin sunucunuzla alakalı olduğunu düşünmüyorum oyuncu bazlıda birçok sorun olabilir internet, sistem gerek. arkada çalışan programlar bile buna etki eder bu yüzden kafaya takmamanız önerimdir.
Çözmeyi kafaya taktıysanız spark ile neyin nekadar kastırdığını analiz edebilirsiniz.

Merhaba 30 saniyelik spark kaydı açarak aynı lag sorununu tekrar eder misiniz ardından bizimle paylaşın lütfen. Eğer bir eklenti kaynaklı lag yaşanıyorsa Spark profilinde görebiliriz bu sayede.

Merhaba 30 saniyelik spark kaydı açarak aynı lag sorununu tekrar eder misiniz ardından bizimle paylaşın lütfen. Eğer bir eklenti kaynaklı lag yaşanıyorsa Spark profilinde görebiliriz bu sayede.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
şu şekilde hocam başlattım arkadaş sorunu yaşadıktan 3-4 saniye sonra kapadım

Bir öneri olarak yorum yapmak istiyorum. Bu sorunu yaşayan oyunculardan birini alıp. Aynı sunucu dosya kopyanızı Farklı bir local sunucuda kurup. itemsadderdan başlayarak eklentileri sile sile test etmenizi öneririm. Diğer türlü bu tarz sorununun sebebini bulmak çok zor olur.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
şu şekilde hocam başlattım arkadaş sorunu yaşadıktan 3-4 saniye sonra kapadım
Değerler çok normal sadece mspt biraz var ancak bu oyuncu seviyesinde kabul edilebilir gibi geldi.

Sadece değinmek istediğim %20 lik bir kısım bir şeyleri bekleyerek geçmiş sunucuda.
FutureTask.get ile bir şeylerin bitmesini beklemekle geçiriyor sunucu, nedenini göremediğim bir şekilde.

Sohbeti yönetmek için Skript kullanılıyorsa Skript pluginin sohbet mesajlarını ele aldığı skriptler var mı bunları kontrol etmenizi kesinlikle tavsiye ederim ek olarak Skript yerine plugin odaklıya dönülmesi çok daha iyi olur eğer EssentialsChat kullanılıyorsa sohbet için hem Skript hem Essentials msg komutları çakışma yaratıyor olabilir. Bu durumda EssentialsChat yerine
kullanmayı deneyebilirsiniz.

Bunları oyuncuda lag olmadığına sunucuda genel bir lag olduğuna güveniyorsanız uygulamanız gerektiğini unutmayın.

Son düzenleme:
skQuery kaldırın gereksiz bir addon. Hem LPC hem EssentialsChat kullanıyorsunuz birinden vaz geçin. EssentialsSpawn'ı kaldırın spawn sistemini Skript'le yapın. Broadcast pluginini kaldırın Skript'le yapın, pluginlerinizin birçoğu chat'e dayalı pluginler her event tetiklendiğinde hepsi devreye giriyor, ayrıca Skript'te de chat'le ilgili bir şey varsa büyük ihtimalle oyuncuları loop'layıp mesaj gönderiyordur onu da kaldırın.

Teşekkürler cevaplar için bir sonraki bakımda halledip denicem.
essentialsx kaldırıp normal essential kurcaktım lpc kullanmak için zaten. skQuery'de kaldırırım.
Skript ile bazı kullandığım pluginlerin komutlarını türkçeleştirdim ve giriş çıkış mesajları, /discord /site, genel site duyurusu falan yaptım.
Broadcast'i skript ile nasıl yapabilirim acaba?

O %20 lik kısım bir yerleri bekleyerek geçmiş içinde bende bilmiyorum belkide o yukarda bahsettiğim skript lerden olabilir.
Afk ödülü skript'ide var 1 dakika'da bir kristal veren

Son düzenleme:
Teşekkürler cevaplar için bir sonraki bakımda halledip denicem.
essentialsx kaldırıp normal essential kurcaktım lpc kullanmak için zaten. skQuery'de kaldırırım.
Skript ile bazı kullandığım pluginlerin komutlarını türkçeleştirdim ve giriş çıkış mesajları, /discord /site, genel site duyurusu falan yaptım.
Broadcast'i skript ile nasıl yapabilirim acaba?

O %20 lik kısım bir yerleri bekleyerek geçmiş içinde bende bilmiyorum belkide o yukarda bahsettiğim skript lerden olabilir.
Afk ödülü skript'ide var 1 dakika'da bir kristal veren
Şu şekilde düşünün:
Kod:
command duyuru [<text>] [<text>]:
    trigger:
        arg 1 = "otomatik":
            send arg 2 to players
            add arg 2 to {duyurular::*}
        arg 1 = "manuel":
            send arg 2 to players
every 3 minutes:
    send random element out of {duyurular::*} to players

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl