_mtn__
Genellikle TPS'den kaynaklanıyor diye biliyorum. TPS'inizi kontrol etmenizi spark adlı sistemden kontorl edip optimizasyon yapmanızı öneririm.
xbalzach
Merhaba sohbetten sunucu kastığını ilk defa görüyorum. Belkide oyuncunun bilgisayar sistemi çok zayıf birşeyse her mesaj geldiğinde özel texture yüklendiğği için sohbete bu sebeple oluyor olabilir tüm oyuncularmı bunu söylüyor?Ekli dosyayı görüntüle 278773
tps bu şekilde girdiği gibi baktım ama tps'de bir sorun yok
_mtn__
Tüm oyuncular söylemiyor bazı kişiler söylüyor sadece bende ilk defa duydum yani çok garip. Birinin 4060'lı sistemi var ona rağmen oluyor falan dedi 2-3 saniyeMerhaba sohbetten sunucu kastığını ilk defa görüyorum. Belkide oyuncunun bilgisayar sistemi çok zayıf birşeyse her mesaj geldiğinde özel texture yüklendiğği için sohbete bu sebeple oluyor olabilir tüm oyuncularmı bunu söylüyor?
xbalzach
Minecraftta drop sorununun birçok etkeni vardır ancak bunun sizin sunucunuzla alakalı olduğunu düşünmüyorum oyuncu bazlıda birçok sorun olabilir internet, sistem gerek. arkada çalışan programlar bile buna etki eder bu yüzden kafaya takmamanız önerimdir.Tüm oyuncular söylemiyor bazı kişiler söylüyor sadece bende ilk defa duydum yani çok garip. Birinin 4060'lı sistemi var ona rağmen oluyor falan dedi 2-3 saniye
_mtn__
Merhaba 30 saniyelik spark kaydı açarak aynı lag sorununu tekrar eder misiniz ardından bizimle paylaşın lütfen. Eğer bir eklenti kaynaklı lag yaşanıyorsa Spark profilinde görebiliriz bu sayede.
aniltr_
xbalzach
İncelediğimde oyuncu kaynaklı olduğunu varsayıyorum anormal pek birşey göremedim.şu şekilde hocam başlattım arkadaş sorunu yaşadıktan 3-4 saniye sonra kapadımDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerler çok normal sadece mspt biraz var ancak bu oyuncu seviyesinde kabul edilebilir gibi geldi.şu şekilde hocam başlattım arkadaş sorunu yaşadıktan 3-4 saniye sonra kapadımDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
maadenci
_mtn__
maadenci
Şu şekilde düşünün:Teşekkürler cevaplar için bir sonraki bakımda halledip denicem.
essentialsx kaldırıp normal essential kurcaktım lpc kullanmak için zaten. skQuery'de kaldırırım.
Skript ile bazı kullandığım pluginlerin komutlarını türkçeleştirdim ve giriş çıkış mesajları, /discord /site, genel site duyurusu falan yaptım.
Broadcast'i skript ile nasıl yapabilirim acaba?
O %20 lik kısım bir yerleri bekleyerek geçmiş içinde bende bilmiyorum belkide o yukarda bahsettiğim skript lerden olabilir.
Afk ödülü skript'ide var 1 dakika'da bir kristal veren
command duyuru [<text>] [<text>]:
trigger:
arg 1 = "otomatik":
send arg 2 to players
add arg 2 to {duyurular::*}
arg 1 = "manuel":
send arg 2 to players
every 3 minutes:
send random element out of {duyurular::*} to players
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!