Çözüldü Sunucumda LAG ve TPS sorunu yaşıyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SpartanSurvival

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
5
Merhaba ben sunucumda TPS sorunu yaşıyordum makine değişikliliğine gittik ama sorun hala devam ediyor. Sunucu sürümü 1.14.3
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
(timings yenilendi)
Çözümünde yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:
Pluginleri atarmısın? Skriptlerini Kontrol Edermisin tüm oyuncuları/mobları saniye başı looplayan bir skript varmı.
Timingse baktığım kadarıyla çok fazla chunk yüklendiği için lag oluyor view-distance ayarını düşürmeyi deneyin.1.14.3 zaten çok laglı bir sürümdür.Moblarda çok lag yapıyor gibi.Eğer emek survival değilse /killall all çekin ara sıra(eşya çerçeveleri ve armor standleride siler).

Benim hep söylediğim bir söz vardır TacoSpigot kullanın
PaperSpigotun bir üst versiyonudur

Pluginleri atarmısın? Skriptlerini Kontrol Edermisin tüm oyuncuları/mobları saniye başı looplayan bir skript varmı.
Timingse baktığım kadarıyla çok fazla chunk yüklendiği için lag oluyor view-distance ayarını düşürmeyi deneyin.1.14.3 zaten çok laglı bir sürümdür.Moblarda çok lag yapıyor gibi.Eğer emek survival değilse /killall all çekin ara sıra(eşya çerçeveleri ve armor standleride siler).

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    22,1 KB · Görüntüleme: 218
Teşekkür Ederim

Ultimatetimber çok lag yapar ram fazla değilse sil onu.Onun dışında yukarıda yazdıklarımı yapabilirsin.

Sunucu içerisinde kaç adet dünya, skript ve eklenti var? Fazla dünya, skript ve eklenti TPS düşürür.

İstersen özel mesaj yoluyla scripts klasörünü at kontrol edeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl