Çözüldü Sunucumda LAG ve TPS sorunu yaşıyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Moblar ciddi miktarda lag yapıyor. Sık sık /killall mobs çek.

Moblar ciddi miktarda lag yapıyor. Sık sık /killall mobs çek.
Bu komutu her uyguladığımda inekler koyunlar vb moblarda siliniyor. Komutu uyguladığım da TPS'de gram bir fark oluşmadı

Bu komutu her uyguladığımda inekler koyunlar vb moblarda siliniyor. Komutu uyguladığım da TPS'de gram bir fark oluşmadı
Evet zaten amaç o.Timingsde gördüğüm kadarıyla 2k küsür mob oluşmuş bunlar çok lag yapar.Ek olarak server.properties deki view-distance: ayarını atarmısın?

Evet zaten amaç o.Timingsde gördüğüm kadarıyla 2k küsür mob oluşmuş bunlar çok lag yapar.Ek olarak server.properties deki view-distance: ayarını atarmısın?
view-distance=10 olarak görünüyor

Tabii buyrun

Ekli dosyalar

Bir sorun göremedim sadece hopper transfer limiti 18 e indirmen daha iyi olabilir.View Distanceyi azalttıktan sonra reload atıp denermisin.

Bir sorun göremedim sadece hopper transfer limiti 18 e indirmen daha iyi olabilir.View Distanceyi azalttıktan sonra reload atıp denermisin.
Denedim ve TPS 10 kalbim erimeye başlıyor yavaş yavaş :D

Kaç adet Skriptiniz bulunuyor? Skriptlerin kaç tanesi hatalı gözüküyor?!

Makine sorunludur 10 tps ne demek d

Makine sorunludur 10 tps ne demek d
Sorunun kaynağını buldum. Makine değişikliğine gittik ama yine aynı makineydi (tekil bir sorun olabilir amacıyla değiştirildi) İşlemcimiz 1.14.3 sürümü için birazcık eski kalıyormuş. AMD Ryzen 1800X ile bu açığı kapatmayı düşünüyoruz. İlginiz için teşekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl