Bu komutu her uyguladığımda inekler koyunlar vb moblarda siliniyor. Komutu uyguladığım da TPS'de gram bir fark oluşmadıMoblar ciddi miktarda lag yapıyor. Sık sık /killall mobs çek.
Evet zaten amaç o.Timingsde gördüğüm kadarıyla 2k küsür mob oluşmuş bunlar çok lag yapar.Ek olarak server.properties deki view-distance: ayarını atarmısın?Bu komutu her uyguladığımda inekler koyunlar vb moblarda siliniyor. Komutu uyguladığım da TPS'de gram bir fark oluşmadı
view-distance=10 olarak görünüyorEvet zaten amaç o.Timingsde gördüğüm kadarıyla 2k küsür mob oluşmuş bunlar çok lag yapar.Ek olarak server.properties deki view-distance: ayarını atarmısın?
Onu 4 e indir sonra spigot.yml yi atarmısın?view-distance=10 olarak görünüyor
Denedim ve TPS 10 kalbim erimeye başlıyor yavaş yavaş :DBir sorun göremedim sadece hopper transfer limiti 18 e indirmen daha iyi olabilir.View Distanceyi azalttıktan sonra reload atıp denermisin.
Nasıl olabiliyor anlamıyorum.Discordunu verebilirmisin?Denedim ve TPS 10 kalbim erimeye başlıyor yavaş yavaş :D
Tabii.Nasıl olabiliyor anlamıyorum.Discordunu verebilirmisin?
Hatalı hiç bir skript yok 5 adet skript kullanıyorum
Kaç adet Skriptiniz bulunuyor? Skriptlerin kaç tanesi hatalı gözüküyor?!
Sorunun kaynağını buldum. Makine değişikliğine gittik ama yine aynı makineydi (tekil bir sorun olabilir amacıyla değiştirildi) İşlemcimiz 1.14.3 sürümü için birazcık eski kalıyormuş. AMD Ryzen 1800X ile bu açığı kapatmayı düşünüyoruz. İlginiz için teşekkürler :)Makine sorunludur 10 tps ne demek d
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!